Ufuk Özkan, Siroz Nedeniyle Yeni Projesinden Çıkarıldı

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, 'Geniş Aile' dizisindeki rolüyle büyük bir hayran kitlesi kazandı. Geçtiğimiz günlerde siroz teşhisi konuldu ve sağlık durumu yeni bir film projesinde yer almasına engel oldu. 

Yayınlanma: 12:07 27-07-2023
Güncellenme: 12:07 27-07-2023
Ufuk Özkan, Siroz Nedeniyle Yeni Projesinden Çıkarıldı

KADRODAN ÇIKARILDI

Ünlü isim, ‘Öğretmen’ adlı komedi filminde yer alacaktı. Özkan'ın sağlık durumu yaz aylarında yeni bir projede yer almasına izin vermedi. Özkan siroz olduğu için kadrodan çıkarıldı. 

ORGAN NAKLİNE GEREK KALMAYABİLİR

Öte yandan karaciğer nakli sırasına girdiği ortaya çıkan Ufuk Özkan'ın, durumunun iyiye gittiği, her şey yolunda giderse organ nakline gerek kalmayacağı, ilaç tedavisine devam edeceği de öğrenilmişti.

“EN KISA ZAMANDA DÖNECEĞİM”

Hastaneye yatacağını ve tedavisinin burada yapılacağını belirten Özkan, sağlık durumuyla ilgili verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

“En kısa zamanda ayağa kalkmak gibi bir huyum var. Ne olursa olsun tevekkülüm de hep var. Önemli olan düşmek değil bir kez daha bir kez daha ayağa kalkabilmektir, idmanlıyım bu konuda. Çok sevildiğimi gördüm, telefonum durmuyor. Ne mutlu bana, sevenlerim ve aşık olduğum meslek için en kısa zamanda döneceğim. En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim.”

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN