Nurgül Yeşilçay, Gökhan Özoğuz'a Kulis Siteminde Bulundu

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, oğlu ile birlikte gittiği Athena konserinde grubun solisti Gökhan Özoğuz'un tavırlarından rahatsız oldu.

Yayınlanma: 11:12 21-12-2023
Güncellenme: 11:12 21-12-2023
Nurgül Yeşilçay, Gökhan Özoğuz'a Kulis Siteminde Bulundu

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitmişti.Konser sonrası oğlu ile birlikte kulise giden Nurgül Yeşilçay, grubun solisti Gökhan Özoğuz'a sosyal medya hesabından sitem etmişti.

"KİMSEYİ GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN"

Yeşilçay, paylaşımında; "Bir genç Gökhan'la tanışmak istiyor, çünlü çok seviyor Athena'yı! Kulise gidiyoruz tebrik etmek için! Ay Gökhan'da bir afra bir tafra! Gökhan ne kadar tatsızsa, Hakan o kadar tatlıydı! Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın! Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin! Uyarayım dedim!" ifadelerini kullanmıştı.

"ZOR ZAMANLAR GEÇİRİYOR OLABİLİR"

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Gökhan Özoğuz konuyla ilgili sessizliğini bozdu.Katıldığı davet öncesi soruları yanıtlayan Özoğuz, Yeşilçay'ın sözlerine "Bence öyle demek istememiştir. Bazen insanların hayatlarının içerisinde zor zamanları olabiliyor. Nurgül, çok tatlı bir kadın ama bu sıra hayatında zor zamanlar geçiriyor olabilir" diye yanıt verdi.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN