Nesrin Cavadzade'nin Rahat Anları Objektiflere Yansıdı!

Nesrin Cavadzade, bir saatlik deniz keyfinin ardından iskeleye dönerek, bir süre dinlendikten sonra bikinisinin üzerini çıkartıp güneşlenmeye başladı. O halleri dikkat çekti.

Yayınlanma: 09:07 20-07-2023
Güncellenme: 09:07 20-07-2023
Nesrin Cavadzade'nin Rahat Anları Objektiflere Yansıdı!

Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz günlerde bir organizasyon için Bodrum’a gelmiş, meslektaşları Birce Akalay ve Fırat Çelik ile Torba'da konakladığı otelin plajında görüntülenmişti.

Arkadaşlarıyla denize girmeyi tercih eden oyuncu, dubalara yaslanarak güneşlenmişti. Tatilde enerji depolayan Cavadzade, fit haliyle dikkat çekmişti. Ünlü isim, önceki gün öğle saatlerinde otelin iskelesinde boy gösterdi. İskeleden atlayıp kendini Ege'nin serin sularına bırakan Cavadzade, otelin açıklarında bulunan dubalara kadar yüzdü.

Dubalarda dakikalarca kalarak manzarayı seyreden 40 yaşındaki güzel, daha sonra suda açıldı. Denizde hızla seyreden zodyak botlar ve jet ski'lerin, Cavadzade'yi fark etmesi olası bir kazayı engelledi.

Bir saatlik deniz keyfi sonrası iskeleye dönen oyuncu, bir süre dinlendikten sonra bikinisinin üzerini çıkartıp, güneşlenmeye başladı. Yanına oturan kadın arkadaşıyla sohbet eden Nesrin Cavadzade'nin iskelede sere serpe halleri objektiflere böyle yansıdı.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN