Abone Ol

Galatasaray'da iki ayrılık birden geliyor! Sezon başında gelmişlerdi.

Son dakika: Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kadar çıkmayı başarmış ancak Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda hedeflerinin çok uzağında kalmıştı.

Yayınlanma: 15:03 28-03-2022
Güncellenme: 02:06 27-06-2022
Galatasaray'da iki ayrılık birden geliyor! Sezon başında gelmişlerdi.

Son dakika: Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kadar çıkmayı başarmış ancak Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda hedeflerinin çok uzağında kalmıştı. Sarı - kırmızılılarda gözler, sezon başında transfer edilen Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan'a çevrildi. İki futbolcu da ülkeleri Romanya'da, Galatasaray'da kazandıkları paralar ve gösterdikleri performanslarla gündem oldu. İşte teferruatlar...

Cicaldau'nun bonservisine 7, Morutan'ın bonservisine ise 3.5 milyon euro ödeyen Galatasarau, oyuncuların maaşlarını da açıkladı.

 

"KAZANDIKLARI NEDENİYLE RAHATLAR"

fckf_ogwuae38nx

de; Sezon başında Fatih Terim ile birlikte iyi performans gösterildiği belirli iki oyuncunun teknik direktör Domenec Torrent'in gelişinin arkasından fazla forma şansı bulamadığı kaydedildi. Ama keza Cicaldau ayrıca de Morutan'ın bu durumdan şikayet etmedikleri çünkü kazandıkları paranın fazla olmasının kendilerini rahatlattığı aktarıldı.

Romanya'daki kazançlarına oranla daha fazla para kazandıkları açıklama edilen Cicaldu ve Morutan'ın kazançlarının, sezon sonunda ayrılıklarına niçin olabileceği açıklama edildi.

"YENİ BAŞKAN GÖNDERECEK"

20211121_2_50974756_70879721_large-1646206820

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetiminin yapılan yıllık klasik kongre toplantısında yönetimsel açıdan ibra edilmemesi sonrasında seçime gidileceği ve gelecek olan yeni başkanın bu iki ismi elden dışlamak isteyeceği yazıldı.

Cicaldau; Galatasaray'da takvim 700 bin euro kazanırken, Morutan 600 bin euro'luk gelir elde ediyor.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Büşra Ustaol - busraustaol@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN