"Finansal Engelleri Aşmak İçin Yeni Yöntem: Kredi Notu Düzeltme Kredisi"

Kredi notunu düzeltme kredisi ile 50.000 TL'ye kadar kredi alabilme imkanı sağlanıyor. Bu kredi türü, daha önce hiç kredi veya kredi kartı kullanmamış kişilere de fırsat sunuyor.

Yayınlanma: 10:06 26-06-2023
Güncellenme: 10:06 26-06-2023
"Finansal Engelleri Aşmak İçin Yeni Yöntem: Kredi Notu Düzeltme Kredisi"

Bankadan kredi alamayan kişiler için yeni bir finansal çözüm sunuluyor: kredi notunu düzeltme kredisi. Bu özel kredi fırsatı ile birlikte, kredi almayı zorlaştıran finansal engellerin üstesinden gelmek daha kolay hale geliyor.

Kredi notunu düzeltme kredisi, 50 bin TL'ye kadar olan limiti ile bankadan kredi almakta güçlük çeken kişilere yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu kredilerle, hiçbir zaman kredi ya da kredi kartı kullanmayan kişiler de kredi alabilirler. İşte, bu kredi başvurusu için tercih edebileceğiniz bankalar ve ayrıntıları:

Garanti Bankası'ndan Bireysel İhtiyaç Kredisi

Garanti Bankası, daha önceden hiç kredi almamış olan müşterilerine 36 aylık vade ile 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Başvuru yapmak için en yakın Garanti BBVA şubesine kimliğinizle gitmeniz yeterlidir.

Kredi alacak kişinin 0 kredi notuna sahip olması durumunda, en az 3 aylık sigorta zorunluluğu bulunmaktadır. Bu krediye ek olarak bankadan düşük limitli bir kredi kartı da alabilirsiniz.

Düzenli ödemelerle, limiti yüksek bir kredi kartına geçiş yapabilir veya kredi notunuzu yükseltebilirsiniz.

ING Bank'ta İhtiyaç Kredisi Başvurusu

ING Bank da ihtiyaç kredisi başvurusu kabul eden bankalardan biridir. Bu bankadan yapılacak kredi başvuruları 3 ay erteleme imkanı ve 1.49 faiz oranıyla gerçekleştirilmektedir.

50.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecek olan müşteriler, önceden bir banka işlemi yapmamış olsalar bile ING Bank şubelerine giderek kredi başvurusu yapabilirler.

Kredi alacak kişinin emekli, devlet memuru veya en az 3 aylık sigortalı olması gerekmektedir. Eğer sigorta durumunuz yoksa, bankadan sadece kredi kartı başvurusu yapmanız önerilir.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: İpek Çınar - ipekcinar@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN