Abone Ol

Büyükçekmece Basketbol Kulübü’nün sağlık sponsoru Medicana Sağlık Grubu oldu 

Büyükçekmece Basketbol Spor Kulübü sağlık sponsorluğu için Medicana Sağlık Grubu ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Yayınlanma: 14:08 12-08-2022
Güncellenme: 14:08 12-08-2022
Büyükçekmece Basketbol Kulübü’nün sağlık sponsoru Medicana Sağlık Grubu oldu 

Medicana International İstanbul Hastanesi Genel Müdürü Dr. Deniz Yorgancılar, yapılan iş birliğinden mutluluk duyduğunu belirterek bu tip anlaşmaların Türk sporunun gelişmesinde büyük bir rol oynadığını söyledi.  

 

Medicana Sağlık Grubu, Büyükçekmece Basketbol Spor Kulübü’nün sağlık sponsoru oldu. Medicana International İstanbul Hastanesi’nde gerçekleşen imza törenine, Büyükçekmece Basketbol Spor Kulübü Genel Koordinatörü Halil Satı, Medicana International İstanbul Hastanesi Genel Müdürü Dr. Deniz Yorgancılar, Büyükçekmece Basketbol Spor Kulübü Genel Menajeri Orçun Göllü ve takım menajeri İlhan Kılıç katıldı. 

 

“HER BRANŞTA TÜRK SPORUNUN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”  

 

İmza töreninde konuşan Medicana International İstanbul Hastanesi Genel Müdürü Dr. Deniz Yorgancılar,  “Medicana International İstanbul Hastanesi olarak süper ligin heyecan dolu yarışına eşlik etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Son dönemlerde önemli galibiyetlere imza atan Büyükçekmece Basketbol Spor Kulübü’nün başarılarının yükselerek artacağına inanıyor ve takımın sağlık sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz. Sponsorluklar, takımlara destek olduğu kadar, spora da yatırım olarak değerlendirilmeliler. Biz de Medicana Sağlık Grubu olarak her branşta Türk sporunun gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Büyükçekmece Basketbol Spor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz bu partnerliğin Türk basketboluna büyük katkı sağlayacağına, basketbol için büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Bu tip birliktelikler, Türk sporunun gelişmesi için çok büyük değerler" dedi. 

 

 

“TÜM SPORCULARIMIZIN SAĞLIĞI MEDİCANA SAĞLIK GRUBUNA EMANET” 

 

Büyükçekmece Basketbol Spor Kulübü Genel Koordinatörü Halil Satı ise “Bu iş birliğimiz çerçevesinde Büyükçekmece Spor Kulübü bünyesinde bulunan tüm sporcularımızın sağlığı ve buna dair sorumluluklar, Türkiye'nin önde gelen sağlık kurumlarından Medicana Sağlık Grubu’nun güvencesine teslim edilmiştir Yeni sezon için hazırlıklarımız devam ediyor. Her zaman olduğu gibi şampiyonluk hedefi ile yola çıkıyoruz. Bu yolculuğumuzda yol arkadaşlarımız olan sponsorlarımıza Büyükçekmece Basketbol Spor Kulübü Ailesine hoş geldiniz diyoruz” şeklinde konuştu. 

 

Kaynak: DHA
Editör: Büşra Ustaol - busraustaol@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN