29 Ağustos 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Dürüstlük, şu anda en iyi politikadır, özellikle de sevdiklerinizin ne düşündüğünüzü ve nasıl hissettiğinizi bilmelerini takdir edecekleri ev cephesinde. Söylemeye çalıştığınız şeyi “anlamayabilirler” diye endişelenmeyin, mükemmel bir şekilde anlayacaklardır.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugün maddi konularda karar vermek ve yatırım yapmak için iyi bir gün olmayacak. Para konularındaki cesur adımlarınıza ilişkin kararlarınızı uzun vadede vermenizi tavsiye ederiz. Özellikle yeni bir iş kurmayı düşünüyorsanız bunun için biraz daha kendinize zaman tanımalısınız.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugün duygusal anlamda zorlanacağınız bir gün olacak. Özellikle ikili ilişkilerdeki sorunlar günün gündem maddesini oluşturacak. Bugün partnerinizle aranızda birtakım mesafe yaratan konular gündeme gelebilir. Empati yeteneğinize güvenerek olaylara başka bir açıdan yaklaşmaya gayret edin.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, bugün merak etme duygunuzun her zamankinden daha yüksek olduğu bir gün olacak. Özellikle ilgi alanlarınıza dair yeni bilgiler öğrenebilir ve araştırma konusunda hevesli olabilirsiniz. Bugün sosyal anlamda olayları irdelemek yerine kültürel olarak biraz bilgilenmeye ne dersiniz?

Aslan Burcu Yorumu

Mesajınızı bugün ortaklarınıza ve sevdiklerinize iletmek için daha fazla çaba gösterin. Üç hece veya daha az kelimelerle hecelemeniz sizi rahatsız edebilir, ancak herkes büyük resmi görme yeteneğinizi paylaşmaz.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçları bugün sürekli iletişim halinde olduğunuz bir kişinin derin sessizliği sizleri şaşırtabilir. Yakın bir arkadaşınız ya da aile üyenizin sizden isteyeceği yardımla birlikte kendinizi bir anda kaos havasının ortasında bulabilirsiniz. Biraz dinlenmek ve derin bir nefes alabilmek için kendinize fırsat verin.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları, bugün finansal endişeleriniz gündeme gelebilir. Özellikle ay sonuna doğru aile bütçesini gözden geçirmek için biraz hesaplama yapmak isteyebilirsiniz. Bugünün gündem maddesini tamamen finansal ve maddi konular oluşturacak. Harcamalarınıza odaklanmadan önce ihtiyaçlarınızın listesini çıkartmak hayallerinize ulaşmak için yatırım yapmanıza yardımcı olabilir.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün ruh halinizdeki gelgitli hava tüm gün boyunca etkisini gösterecek. Öyle ki ruh halinizdeki kasvetli hava nedeniyle tüm gün yataktan kalkmak istemeyebilirsiniz. Yine de evde kalmak iyi bir fikir olmayabilir. Dikkatinizi dağıtacak bazı hobiler bulmaya çalışın. Günün bir noktasında açık havaya çıkın ve tercihen bir parkta ve mümkünse su kenarında yürüyüş yapın. Endorfinleri harekete geçirecek ve moralinizi önemli ölçüde yükselteceksiniz.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, bugün tamamen hayal dünyasına dalabilir ve kendinizi rüyalar aleminde hissedebilirsiniz. Tüm günü kişisel meselelerinizi düşünerek geçirmek isteyebilirsiniz. Yapmanız gerekeni yapmadığınızı düşünerek kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Böyle günlerde otomatik olarak yapabileceğiniz rutin görevlere odaklanmak en iyisidir.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, bugün yaratıcı dürtüleriniz engellenmiş olabilir. Bu nedenle yaratıcılık gerektiren işlerden biraz uzaklaşmanın tam zamanı! Bugün kendinizi çalışmaya zorlarsanız çıkan sonuçlardan memnun olmayabilirsiniz. Kendinizi dinlemek ve daha fazla zaman geçirmek için sevdiğiniz işlere yönelebilirsiniz.

Kova Burcu Yorumu

Şu anda hayatınızda çok ciddi şeyler oluyor ama Merkür bugün haritanızın en iyi alanlarından birine girerken, gelecekte yaşayacağınız eğlenceli zamanları da düşünmelisiniz. Planlar yapmaya başlayın.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, bugün daha önceden yaptığınız bir yolculuk planınız yoksa uzun mesafeli bir seyahat planı yapmayın. Çünkü yolculuk sırasında mekanik ve teknik birtakım arızalarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Bizi Takip Edin