27 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi ve finansal konuların gündemde olduğu bir gün olacak. Mali sorunlar nedeniyle aile bireyleri arasında gergin bir hava esecek ve aile bütçesini yeniden planlamanız gerektiğini hissedeceksiniz. Sorunu detaylıca incelediğiniz için çözümünü bulmak adına doğru adım attığınızı göreceksiniz.

Koç Burcu Yorumu

Zorluklarını başına getiren ama yine de onlara yardım etmek için çaba sarf eden biri için üzülmek zor olabilir. Hiç kimse mükemmel değildir ve geçmişte çok aptalca hatalar yaptığınızda diğerleri sizin için oradaydı.

Boğa Burcu Yorumu

Başkalarının kişisel sorunlarına karışma dürtüsüne diren, çünkü bundan iyi bir şey çıkmayacak. Bu, yapabileceğiniz tek şeyin geri çekilip durumun nasıl geliştiğini izlemek ve kontrolden çıkmaması için dua etmek olduğu durumlardan biridir.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, bugün senin için zor ve kafa karıştırıcı bir gün olabilir. Mali sorunlar, tekonolojik aksaklıklar ve iletişim kanallarındaki bazı sorunlar gününüzün kötü geçmesine neden olabilir. Ancak zorlamaya devam ettiğinizde ve düzeltmeye çalıştığınız her şeyin çözüldüğünü fark edeceksiniz.

Aslan Burcu Yorumu

Özellikle sevdiklerinizin kendi kararlarını vermeye kararlı olacağı ev cephesinde bugün yolunuzu bulmanız kolay olmayacak. Yapabileceğiniz en iyi şey, başkalarını kendi cihazlarına bırakmak ve kendi kişisel ihtiyaçlarınıza odaklanmak.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçları bugün söyledikleriniz insanların duymak istedikleri şeylere tam uymayabilir. Bunu kişisel algılamayın. Başkalarının göremediği şeyleri görme konusunda inanılmaz bir yeteneğiniz var. Bu nedenle kendinizi bu konuda törpülemek yerine besleyin ve gücünüzün farkına varın.

Terazi Burcu Yorumu

Olumsuzlukları sizi onların seviyesine indirmek için tasarlanmış insanlarla sağlıklı bir mesafeyi korumanız gerekir. Bir süre kendi başınıza gitmek için bir bahane bulun. Kafanızı olumlu düşüncelerle doldurun ve belki ilham verici bir müzik de dinleyin.

Akrep Burcu Yorumu

Etkileşimde bulunduğunuz herkesin hayata karşı sizin kadar hevesli olmasını bekleyemezsiniz. Burcunuzdaki dünkü güneş tutulması ruh halinizi sonsuza kadar iyileştirmiş olacak ama bazı insanlar hala gülünecek ne olduğunu göremiyorlar. Onlar adına mutlu olabilirsiniz!

Yay Burcu Yorumu

Dünyanın dertlerini omuzlarına almak zorunda değilsin. Tanıdığınız biri değerli bir şeyi her kırdığında, kendi kalbi bile olsa, parçaları toplamanız gerekmez. Diğerlerine sert ve hızlı olmaları gerektiğini bildirin.

Oğlak Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat içinde olumsuz düşüncelerin zihninize girmesine izin verirseniz, hafta sonunun bu tarafından kurtulmanız imkânsız olabilir. Oğlak bir ana burçtur, bir eylem burcudur, bu yüzden zorlayıcı bir şey yaparak hüznü kovalayın.

Kova Burcu Yorumu

Kontrol edemediğin olaylar için neden endişeleniyorsun? Korkularınızdan kurtulmanın ve yaptığınız her şeyin kaderinde büyük bir başarı olacakmış gibi davranmanın zamanı geldi. Şimdi, zihninizin realitenizi yarattığını her zamankinden daha fazla tanımanız gerekiyor.

Balık Burcu Yorumu

Hâlâ öğrenecek çok şeyin olduğunu fark edecek kadar zekiysen, bu gerçekten çok güzel bir gün olabilir. Size yaratıcı ve profesyonel nitelikteki şeylerde nasıl ustalaşacağınızı öğretebilecek insanlarla güçlerinizi birleştirin. Gururun seni engellemesine izin verme.

Bizi Takip Edin