25 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bugün sevdiklerinizle bir araya gelebilir ve kendinizi bir anda sosyal bir toplantının ortasında bulabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yeni gelişmelerin yaşandığını fark edeceksiniz. Eğer hayatınızda özel bir kişi yoksa aradığınız aşkı bulmak üzere olduğunuzu müjdelemek isteriz. Gözlerinizi açın ve etrafa bakının.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugün aşırı duygusal olma eğilimi gösterebilir ve olaylara karşı mantıklı yaklaşma yeteneğinizi devre dışı bırakabilirsiniz. Bugün üstesinden kalkamayacağını hissettiğiniz işle alakalı bir durum için çevrenizdekilerden yardım almak isteyeceksiniz. Yakın arkadaşınız ya da ailenizden bir kişinin yardımı sayesinde sorunu kısa sürede çözeceksiniz.

Boğa Burcu Yorumu

Önümüzdeki 48 saat içinde etrafınızdakiler ne kadar iddialı ve saldırgan olursa, o kadar sakin kalmalı ve hiçbir şeyin ve kimsenin sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz. İş cephesinde özellikle çalışma arkadaşlarınıza sözlerinin sizi asla rahatsız etmeyeceğini göstermeniz gerekir.

İkizler Burcu Yorumu

Yakında tüm zamanınızı ve dikkatinizi gerektirecek görevler ve sorumluluklar üstlenmek zorunda kalacaksınız, ancak şu an için en iyi yaptığınız şeye, arkadaşlarınızla eğlenmeye odaklanabilirsiniz. Dışarı çıkın ve doyasıya eğlenin.

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları bugün iletişim kanallarında yaşanacak bazı sorunlar aile arasında problemlere neden olabilir. Özellikle aile büyüklerinizle aranızdaki diyalog kopukluklarını çözmek için kendinizi yeni sorunları ortasında bulabilirsiniz. Sosyal anlamda zorluk yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Başak Burcu Yorumu

Güneş bu hafta sonu haritanızın iletişim alanına girerken, sesinizi bulacak ve dünyaya ne düşündüğünüzü bildireceksiniz. İnsanları size karşı çevirebileceğinden, çok güçlü ve zorlayıcı olmamaya dikkat edin.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları, bugün sevdiklerinize karşı olan sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda sorunlar yaşayabilir ve bu durumdan dolayı kendinizi suçlayabilirsiniz. Bu şartlar altında sakin bir ruh haliyle adım atmaya karar verebilirsiniz. Geri çekilin ve duruma karşı objektif olun.

Akrep Burcu Yorumu

Yetenekleriniz konusunda hiçbir zaman alçakgönüllü olmadınız ve bu hafta sonu Güneş burcunuzdayken dünyaya ne kadar harika olduğunuzu söylemekten çekinmeyeceksiniz. Elbette, sözlerinizi eylemle desteklemeniz gerekecek.

Yay Burcu Yorumu

Doğanız gereği açık ve dürüst olabilirsiniz, ancak herkesin sizin gibi olmadığını ve bazı insanların aldatıcı olmaktan gerçekten zevk aldığını kabul etmeniz gerekir. Gezegenler, diğerlerinin bu hafta sonu yaptığı her iddiayı kontrol etmenizi istiyor. Onlara güvenilebilir mi?

Oğlak Burcu Yorumu

Bir tür sanatsal proje iyi gidiyor ama ekstra bir şeye ihtiyacı var, onu ortalamadan olağanüstü seviyeye yükseltecek bir şeye. En iyi sonuçları elde etmek için başka birini dahil etmelisiniz, belki de yaratıcı kıvılcımı kendinize uygun olan bir arkadaşınız.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün tamamen hatırlamadığınız ancak sizi rahatsız eden bir rüyanın etkisiyle mi uyandınız? Bu durumun tüm gününüzün enerjisini bozmasına izin vermeyin. Derin bir nefes alarak güne başlayın ve sosyalleşerek üzerindeki kara bulutları dağıtmak için hamle yapın.

Balık Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat içinde mali işlerinizi düzene sokmalısınız. Maliyetleri düşürmeniz veya tasarruf etmeniz gerekiyorsa, şimdi bu konuda ciddileşmenin tam zamanı. Ne kadar uzun süre ertelerseniz, daha sonra bir araya gelmeniz o kadar zor olacaktır.

Bizi Takip Edin