2 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bir aile üyesinin neyin peşinde olduğu konusunda hemfikir olmayabilirsiniz ama görünüşe göre bu konuda karar vermişler ve yapabileceğiniz tek şey desteğinizi sunmak. Yüzde 100 arkalarında olduğunuzu görebilirlerse başarılı olma olasılıkları daha yüksektir.

Koç Burcu Yorumu

Artık hayatında o kadar çok güzel şey oluyor ki sabun kutuna tırmanıp tüm dünyaya anlatmak istiyorsun. Daha sonra bundan utanabilirsin ama bu hafta sonu herkesin ne kadar harika hissettiğini bilmesini isteyeceksin.

Boğa Burcu Yorumu

Son birkaç gün biraz rahatsız edici oldu ama başa çıkamayacağınız hiçbir şey olmadı. Harekete geçin ve zorlu durumlardan korkmayı reddedin, çünkü bu zorlukların üstesinden gelirseniz itibarınız yükselir.

İkizler Burcu Yorumu

Artık hayatında o kadar çok güzel şey oluyor ki, yanlış yapamayacağını düşünebilirsin, ama kendini beğenmişlik ve dünyanın kucağına inmesini bekleme. Aldığınız şey için çalışırsanız, bundan çok daha fazla keyif alırsınız.

Aslan Burcu Yorumu

Başkaları dünyada bu kadar çok şeyin ters gittiğinden ne kadar çok inlerse, onların yüzüne gülmeye o kadar meyilli olursunuz. Gerçek şu ki, hayat nadiren bu kadar iyi olmuştur ve genel olarak “kötü” olayların pek bir önemi yoktur.

Başak Burcu Yorumu

Başkalarının onlardan istediğinizi yapmasını sağlamanın en iyi yolu, size yardım ederek ne kadar kazanabileceklerini belirtmektir. Elbette onlardan daha fazla kazanacaksınız ama küçücük bir kar elde ederlerse size seve seve yardımcı olacaklardır.

Terazi Burcu Yorumu

Yöneticiniz Venüs, bu hafta sonu aşırılık gezegeni Jüpiter'e karşı çıkıyor, bu yüzden bir şekilde zirveye çıkmanız için gerçek bir şans var. Yeni bir cazibe sizi ayaklarınızdan uçurabilirken, daha sonra bunun o kadar da harika bir aşk eşleşmesi olmadığını görebilirsiniz.

Akrep Burcu Yorumu

Size önemsiz görünen bir konu, bir başkası için yaşamı değiştiren bir öneme sahip olabilir, bu nedenle korkularını dikkate değer olmadığı için göz ardı etmeyin. Onlara yardım etmek için elinizden geleni yapın ama aynı zamanda, duygusal olarak çok yorulmalarına gerek olmadığını da nazikçe belirtin.

Yay Burcu Yorumu

Provokasyon ne olursa olsun, bugün öfkenizi kontrol altında tutmanız büyük önem taşıyor. Bazı insanlarla anlaşamıyorsanız, söz savaşına girmek yerine kendinizi onların çevresinden uzaklaştırın.

Oğlak Burcu Yorumu

Gezegenler, önümüzdeki 24 saat içinde insanlara yardım etmek için kendi yolunuzdan çekilirseniz, onların daha sonra size yardım etmek için kendi yollarından çıkacaklarını gösteriyor. Bazen kısa vadede kazandıklarını sınırlamak daha iyidir, böylece uzun vadede daha fazlasını elde edersin.

Kova Burcu Yorumu

Halihazırda yeterince projeniz var, o halde neden başka bir projeye başlamak isteyesiniz? Bugün gerçekten yeni bir şeye başlamanız gerekiyorsa, en azından mevcut programınızdan biraz kısın. Bir Kova bile her şeyi aynı anda yapamaz!

Balık Burcu Yorumu

Neden yolunuzdan bir gölge geçse ya da yüksek bir ses sessizliği bozduğunda dünyanın sonuymuş gibi atlıyorsunuz? Nedeni ne olursa olsun, onu geçmen gerekiyor. Gölgelerin ve gürültünün kötü olaylarla ilişkilendirilmesi gerekmez.

Bizi Takip Edin