10 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bugün işverenlerin ve diğer yetkili kişilerin duyabileceği mesafede söylediklerinize dikkat edin, çünkü duyduklarını beğenmezlerse ay içinde size geri gelebilirler. Bazı düşünceler en iyi kendiniz ve güvendiğiniz insanlar arasında kalır.

Koç Burcu Yorumu

Şimdi biraz planlama, ayın ilerleyen saatlerinde sizin için her şeyin yolunda gitmesini sağlayacaktır, bu nedenle önemli olmayan faaliyetlerle zaman kaybetmeyi bırakın ve hedeflerinizi ciddiye alın. Hiçbir şeyi hafife almayı göze alamazsınız.

Boğa Burcu Yorumu

Başlamak üzere olduğunuz şeyin hem kişisel hem de profesyonel olarak yapılacak doğru şey olduğundan tam olarak emin değilseniz, o zaman geri durmalı ve daha fazla düşünmelisiniz. Zamana karşı sen değilsin, istediğin gibi durup başlayabilirsin.

İkizler Burcu Yorumu

Etrafınızdakilere bugün ne istediğinizi bildirirseniz, onu elde etme şansınız her zaman vardır. Elbette, kendin için istediğini almanı engelleyen hiçbir şey yok, öyleyse neden başkalarının onu sana vermesini bekleyesin?

Aslan Burcu Yorumu

Son zamanlarda aklınızda çok şey var ve bugünün tutulması, muhtemelen zahmete değmeyecek konular hakkında çok derin düşündüğünüz hissini artıracak. Etrafında taşıdığın tüm o zihinsel çöplerden kurtulma zamanı.

Başak Burcu Yorumu

Şu anda kararları başkalarının verdiği doğru olabilir, ancak bunun kendiniz için karar vermenizi engellemesine izin vermeyin. Sizi yalnızca birlikte üzerinde çalıştığınız projeler üzerinde harekete geçmeye zorlayabilirler. Kendi başınıza yaptığınız şey onları ilgilendirmez.

Terazi Burcu Yorumu

Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve vazgeçebileceğinizi söyleyen eleştirmenleri ve alaycıları dinlemeyin. Zodyak'ın ana işaretlerinden biri olarak, doğuştan kazanansınız ve hiç kimse, ama hiç kimse sizi bir kaybeden olarak etiketlemeyecek!

Akrep Burcu Yorumu

Diğer insanlara ne yapmayı planladığınızı açıklamaya çalışarak zaman ve enerji harcamayın, sadece başlayın ve yapın ve bırakın kendi iyi zamanlarında kendileri için halletsinler. Önümüzdeki 24 saat içinde eylemler kelimelerden çok daha önemli olacak.

Yay Burcu Yorumu

Bazen ters giden küçük şeyler için üzülmek kolaydır ama bugün büyük resme odaklanmanız ve küçük şeyleri kendi haline bırakmanız gerekiyor. Şu anda herkesin kafası biraz karışık, bu yüzden hem başkaları hem de kendiniz için izin verin.

Oğlak Burcu Yorumu

Bugünkü ay tutulması, üzerinde çalıştığınız şimdiye kadar çok basit görünen bir şey bir şeyin, görünürde bir sebep olmadan aniden zorlaşabileceği konusunda uyarıyor. Panik yapma. Bir süre ondan uzaklaşın ve tekrar basitleşmesini bekleyin.

Kova Burcu Yorumu

Kişisel olarak sizin için pek bir şey ifade etmeyen sorunlar için savaşmak için çok fazla enerji harcıyorsunuz ve şimdi bu enerjiyi alıp kendi ihtiyaçlarınız için savaşmak için kullanmalısınız. En değerli dava her zaman kendi davanızdır.

Balık Burcu Yorumu

İnandığınız şeye inanmaya hakkınız var ve kimsenin buna inanmanızı engellemeye hakkı yok. Bugünkü tutulma, birisinin sesinizi susturmaya çalışabileceği ve eğer yaparlarsa, onlara sert bir şekilde karşılık vermeniz gerektiği konusunda uyarıyor.

Bizi Takip Edin