Zendaya, Instagram'daki herkesi takip etmeyi bıraktı

Euphoria dizisiyle yıldızı parlayan Zendaya, 2024'e sosyal medya temizliğiyle başladı. 27 yaşındaki oyuncu, Instagram'daki herkesi takip etmeyi bıraktı.

Yayınlanma: 11:01 05-01-2024
Güncellenme: 11:01 05-01-2024
Zendaya, Instagram'daki herkesi takip etmeyi bıraktı

“Euphoria” dizisiyle geniş kitlelerce tanınmaya başlayan ve kariyerine “Dune”, “Örümcek Adam” gibi büyük bütçeli filmlerle de kariyerine devam eden Zendaya'nın, Instagram'daki herkesi takip etmeyi bırakması şaşkınlık yarattı. Hatta onu takip etmeye devam eden erkek arkadaşı Tom Holland’ı bile… 

27 yaşındaki ABD'li oyuncu ve şarkıcı, 2024'e sosyal medya temizliğiyle başladı ve meslektaşları, arkadaşları ve hatta 2017’den beri birlikte olduğu sevgilisi Tom Holland da dahil olmak üzere platformdaki herkesi takip etmeyi bıraktı.Yeni yılın başında gerçekleşen takipten çıkma hareketinin nedeni ise henüz bilinmiyor.

Son aylarda sosyal medyada pek aktif olmayan Zendaya, eski adıyla Twitter olarak bilinen X hesabında da eylül ayından bu yana yeni bir gönderi paylaşmadı.

Ünlü oyuncu, bu haftanın başında Instagram'da yeni filmi “Challengers”ın posterini hayranlarına kısa bir metinle paylaşmıştı.

Filmin 26 Nisan'da vizyona gireceğini duyurdu ve “Hepinize en güzel yeni yılı diliyorum” diye yazdı.

Kaynak:
Etiketler:
ABD
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN