Zehra Güneş'in sevgilisi kimdir? Zehra Güneş'in sevgilisi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Eren Dişli kimdir?

Gündemde yer alan isimlerin başında Zehra Güneş'in sevgilisi Eren Dişli geliyor. Türkiye Voleybol Milli Takımı ve Vakıfbank'ın önemli oyuncuları arasında yer alan Zehra Güneş'in sevgilisi Eren Dişli ile arasındaki boy farkı, hayranlarının gözünden kaçmadı. Peki, Zehra Güneş'in sevgilisi kimdir? Zehra Güneş'in sevgilisi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Eren Dişli kimdir?

Yayınlanma: 10:03 31-03-2022
Güncellenme: 02:06 27-06-2022
Zehra Güneş'in sevgilisi kimdir? Zehra Güneş'in sevgilisi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Eren Dişli kimdir?

Zehra Güneş'in sevgilisi kimdir? Zehra Güneş'in sevgilisi kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne? Eren Dişli kimdir? Zehra Güneş'in boyu kaç cm? Zehra Güneş'in sevgilisinin boyu kaç cm? 

ZEHRA GÜNEŞ'İN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Voleybolda önemli başarılar elde eden Milli Voleybol Takımı'nın yıldızları arasında yer alan Zehra Güneş, kariyeri kadar özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Filmin yapımcısı Eren Dişli ile aşk yaşadığı yönündeki iddialar, geçtiğimiz günlerde resmen doğrulanan güzel oyuncu ve sevgilisiyle ilgili 'boy' detayı da gözlerden kaçmadı.

Katıldığı bir programda "Sevgilin var mı?" sorusuna "hayır kullanmıyorum" yanıtını veren Zehra Güneş'in hayatında biri olup olmadığı sevenleri tarafından merak ediliyordu. Eren Dişli ile adı aşk iddialarına karışan ve paylaştığı fotoğrafla bu iddiaları güçlendiren voleybolcu katıldığı bir galada ilişkilerini açıkça paylaşmış oldu.

SEVGİLİSİNDEN UZUN OLMASI DİKKAT ÇEKTİ

Filmin yapımcısı Eren Dişli de geceye Zehra Güneş ile birlikte katılarak iddiaları doğruladı. İkili ilişkilerine son gaz devam ederken bir poz daha geldi. Bu fotoğraf, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Ancak Güneş'in sevgilisinden bir hayli uzun olması, dikkatlerden kaçmadı.

EREN DİŞLİ KİMDİR?

Eren Ali Dişli, Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Eren Ali Dişli'nin babası Emir Dişli, Aziz Yıldırım döneminde yöneticilik yapmıştı. Koyu Fenerbahçeli olan Dişli ailesinin oğulları Eren de takımına hayli düşkün.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN