Yeşilçam'ın Efsane İsmi Serpil Örümcer'in Son Hali Hayranlarını Üzdü

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Serpil Örümcer, uzun süredir zorlu bir hayat mücadelesi veriyor.

Yayınlanma: 16:01 17-01-2024
Güncellenme: 16:01 17-01-2024
Yeşilçam'ın Efsane İsmi Serpil Örümcer'in Son Hali Hayranlarını Üzdü

Serpil Örümcer, bir şirkette sekreterlik yaparken, 1967 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında finale kalarak şöhret basamaklarına ilk adımını attı.15 yaşındayken katıldığı yarışma sonrasında ise kendisine gelen teklifi reddetmeyerek şarkıcı oldu.Serpil Örümcer 'Samanyolu' şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Berkant ile evlendi.

Örümcer 'ilk aşkım' dediği Berkant'ın alkol problemi sebebiyle, ünlü şarkıcıdan hamileyken ayrıldı.Uzun süredir zorlu bir hayat mücadelesi veren 71 yaşındaki Serpil Örümcer son haliyle hayranlarını üzdü.Örümcer, elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyemediğini söylediği bir video çekti.Kendi resimlerini 200 TL'den yardım amaçlı satışa çıkardığını söyleyen Serpil Örümcer 'Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı resimlerimi göndermek istiyorum' dedi.

Yeşilçam'ın efsane ismi Serpil Örümcer'in bu videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü ismin son haline; 'Çok üzücü bir durum', 'Allah yardımcısı olsun', 'Ne kadar acı bir durum', 'Sanatçıya sahip çıkılması lazım' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN