Will Smith'in dünyayı şok eden tokadı sonrası olay maç teklifi! '30 milyon dolar veririm'

Bu yıl 94. düzenlenen Oscar Ödül Töreni, Los Angeles'taki Dolby Theatre'da yapılmış ve törene filmlerden ve ödül alanlardan daha çok Will Smith'in törenin sunucusu Chris Rock'a attığı tokat damgasını vurmuştu. Şok olay sonrası tüm dünyanın konuştuğu Will Smith - Chris Rock ikilisine sürpriz bir teklif geldi.

Yayınlanma: 14:03 29-03-2022
Güncellenme: 02:06 27-06-2022
Will Smith'in dünyayı şok eden tokadı sonrası olay maç teklifi! '30 milyon dolar veririm'

Los Angeles'ta gerçekleştirilen 94. Oscar Ödülleri'nde, En İyi Film Ödülü Coda'nın olurken, Will Smith "King Richard" filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Will Smith'in ödülünü almadan önce yaptığı hareket geceye damga vurdu.

DÜNYAYI ŞOK EDEN TOKAT

Chris Rock, Smith'in saçkıran hastalığı geçiren eşi Jada Pinkett Smith'in saçıyla ilgili şaka yapınca, Smith sahneye çıktı ve hızla yürüyerek Rock'ın yüzüne sert bir tokat attı. Daha sonra yerine oturan Smith, iki kez Rock'a yönelik ‘Karımın adını ağzına alma’ diye bağırdı.

JAKE PAUL'DAN RİNGE ÇIKMALARI İÇİN 30 MİLYON DOLARLIK TEKLİF

Eski Youtuber olan boksör Jake Paul, Will Smith ve Chris Rock'un ringte boks maçına çıkması için olay bir teklif yaptı. Resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Paul, 'Will Smith için 15 milyon dolar ve Chris Rock için 15 milyon dolar vermeye hazırım. Hadi Ağustos ayında şunu yapalım.' ifadelerini kullanarak teklifini açıkladı.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Büşra Ustaol - busraustaol@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN