“Uyumsoft, 2022’de yüzde 80 büyüdü”

 Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenenİnovaLİG’de İnovasyon Liderleri arasına giren Uyumsoft’un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, hedeflerini anlattı.

Yayınlanma: 12:12 22-12-2022
Güncellenme: 12:12 22-12-2022
“Uyumsoft, 2022’de yüzde 80 büyüdü”

Önder, “Son 5 yılda her yıl yüzde 40’ın üzerinde seyreden büyüme trendimiz bu yıl yüzde 80’lere ulaştı. Büyümemizin itici gücünü oluşturan inovasyonla, geleceğin teknolojilerini üretiyoruz. 10 yıl içerisinde ise ülkemizin en büyük 10 şirketinden biri olmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, İnovaLİGödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TİM BaşkanıMustafa Gültepe’nin elinden aldı. Konuyla ilgili bir açıklama yayımlayan Mehmet Önder, “Dünyanın en büyük 10 şirketine baktığınızda, teknoloji ve yazılım ürettiklerini görürsünüz. Biz de Uyumsoft olarak, önümüzdeki 10 yıl içerisinde ülkemizin en büyük 10 şirketinden biri olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Cumhuriyetin ilk yüzyılında 26 yıl boyunca yaptıkları çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını söyleyen Önder, “İlki 2017’de olmak üzere aldığımız İnovaLİG ödülleriyle başarımızı bir kez daha taçlandırdık ve yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Uyumsoft’a bugüne kadar değer katan tüm çalışma arkadaşlarımıza, iş ve çözüm ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

CİRONUN BEŞTE BİRİ GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİNE AYRILIYOR

Önder, “Müşterilerimizi dijital dünyaya taşıyarak iş süreçlerini kolaylaştırıyor, büyümelerinin önünü açıyoruz. Geleceğin teknolojisini bugünden üretiyor, müşterilerimizle birlikte büyüyoruz. Her yıl ciromuzun yüzde 20’sini Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarına ayırıyoruz. Yeni inovatif çalışmalarla hem Uyumsoft’un hem de ülkemizin, dünyanın inovasyon liginde söz sahibi olması için daha yoğun çalışacağız. Uyumsoft olarak Anadolu’da yeşerttiğimiz inovasyon gücümüzle, globale açılma sürecimizi hızlandırıyoruz. Kurumsal ve bulut iş çözümlerindeki geniş ürün yelpazemizle rotamızı Anadolu’dan dünyaya çevirdik” dedi. 

Pandeminin dijital dönüşümün ivmesini artırdığına dikkat çeken Önder, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Artan teknoloji yatırımları, ülkemizdeki bilişim sektörünü büyütüyor. Bizim de Uyumsoft olarak, son 5 yılda her yıl yüzde 40’ın üzerinde seyreden büyüme trendimiz bu yıl yüzde 80’lere ulaştı. Büyümemizin itici gücünüoluşturan inovasyonla, geleceğin teknolojilerini üretiyor, bin 500 uzmanıaşkın güçlü bir ekosistemle, 15 ülkede 100 binin üzerinde müşteriye hizmet veriyoruz.

Kaynak: DHA
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN