Abone Ol

Trabzonspor'da Transfer Fırtınası! Meunier'den Sonra 2 İsim Daha Geliyor!

Trabzonspor, Bundesliga'dan Thomas Meunier'i kadrosuna kattıktan sonra durmuyor! Bordo-mavililer, Folcarelli ve Junior Bocat transferlerini bitirmek için yoğun mesai harcıyor.

Yayınlanma: 15:02 07-02-2024
Güncellenme: 15:02 07-02-2024
Trabzonspor'da Transfer Fırtınası! Meunier'den Sonra 2 İsim Daha Geliyor!

Süper Lig’de son 5 haftada aldığı 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Trabzonspor’da transfer hareketliliği yaşanıyor.

İLK TRANSFER GELDİ

Takımdaki eksik bölgelere takviye yapmak isteyen bordo-mavili yönetim, devre arası transfer döneminin sonlarına yaklaşılırken ilk transfer için harekete geçti. Trabzonspor, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'ta oynayan Thomas Meunier'i kadrosuna kattı.

2 İSİM DAHA YOLDA

Bu transferin ardından Bordo Mavili ekibin durmaya niyeti yok. Trabzonspor 2 ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in haberine göre; Folcarelli ve Junior Bocat transferlerinde Trabzonspor Yönetimi pazarlıkları son aşamaya getirdi. Her iyi oyuncunun da transferinin bitirilmesi için yoğun uğraş veriliyor.

BOUCAT'TA SON DURUM

24 yaşındaki oyuncu, kulübüne Trabzonspor'a gitmek istediğini söyledi. Kulüpler arasındaki pazarlıkların kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.St. Truiden'de bu sezon 25 maça çıkan Bocat, 1 gol attı ve 3 asist yaptı.

FOLCARELLI'DE SON DURUM

Fransa 2. Lig ekibi Ajaccio'da forma giyen orta saha oyuncusu Tim Jabol-Folcarelli için görüşmeleri sürdüren bordo-mavili ekip temaslarını yoğunlaştırdı.Folcarelli, merkez orta saha, defansif orta saha ve stoper pozisyonlarında görev yapıyor. 1.87 boyundaki futbolcu, bu sezon 22 maçta 2 gol ve 4 asistle takımına katkı sağladı.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN