Abone Ol

TAG CEO’sundan Kocaelispor Taraftarlarına Yanıt

Kocaelispor taraftarlarının başkanlık çağrısına cevap veren TAG CEO’su Oğuz Alper Öktem, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Yayınlanma: 11:04 04-04-2024
Güncellenme: 11:04 04-04-2024
TAG CEO’sundan Kocaelispor Taraftarlarına Yanıt

Kocaelispor taraftarının başkanlık çağrısı yaptığı TAG CEO'su Oğuz Alper Öktem sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile taraftarların çağrısında yanıt verdi. Öktem şu anda böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtirken şunları söyledi:

İNŞALLAH İLERİDE BİR GÜN

"Günlerdir Kocaelispor taraftarlarından gelen başkanlık çağrıları için çok teşekkür ederim. Çok gururlandım. Kocaelispor benim büyük aşkım. Martı'nın renkleri bu yüzden yeşil siyah. Şu an İstanbul halkı için zorlu bir mücadelenin içindeyiz. Taksi sorununu çözecek Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği için çok emek harcıyoruz. Tüm dikkatimiz Martı TAG'ın üzerinde. Yakın dönemde Kocaelispor'umuzu başarılı yapmak, Şampiyonlar Ligi'ne taşımak için gereken konsantrasyonu maalesef ortaya koyamam. 120 bin TAG sürücüsüne karşı ağır sorumluluklarım var. Ama inşallah ileride bir gün, kısmet olursa Yeşil Siyah'a hizmet etmek benim için onurdur."

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN