Abone Ol

Süleyman Soylu'dan Sinan Ateş cinayeti hakkında ilk açıklama

Bakan Soylu: "(Sinan Ateş cinayeti) Burada siyaset üretmek soruşturmayı selamete getirmez. Sosyal medya tezviratlarına itibar etmeyin. 2 kişi aranıyor, onları bulup adalete teslim edeceğiz."

Yayınlanma: 12:01 04-01-2023
Güncellenme: 12:01 04-01-2023
Süleyman Soylu'dan Sinan Ateş cinayeti hakkında ilk açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açılan soruşturma ve Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara'da Sinan Ateş cinayetinin tetikçilerine yardımla suçlanan Tolgahan Demirbaş'ın MHP'li milletvekili Olcay Kılavuz'un evinden gözaltına alındığına ilişkin iddianın sorulduğu Soylu, "Milletimiz emin olsun. Soruşturmalar, araştırmalar, kanun nezdinde yapılacak açıklamalar yapılacaktır" dedi. Süleyman Soylu, "Sorumluları bulup adalete teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne açılan soruşturma hakkında da açıklamalarda bulundu.

Bugün soruşturma hakkında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştirilerde bulunan Süleyman Soylu'nun açıklamaları şöyle oldu:

"BU CENABI ALLAH'IN DA KAYITLARI VAR"

"Atalarımız bazı meseleleri çok uzun tutmamak için güzel laflar söylemişler. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır. Cevapsız aramalarımız da vardır. Cep telefonu aramaları da vardır. Tüm aramaları kim aradı, ne aradı... Allah korusun bir vatandaş arar, çok önemli işleri vardır. Mutlaka döneriz.

Arkadaşlarımız da şahit. İşte "CHP Genel Merkezi beni sıkıştırıyor. Beni onlara ezdirmeyin" diye bir değerlendirme yapabilir. Dediğim gibi bu Cenabı Allah'ın kayıtlarında var. Bugüne kadar 40 arama gerçekleştirildi. 20 tanesiyle karşılıklı görüşme yapılmış. Bütün arama kayıtları burada. 29 keresini karşı taraf aramış. 11'ine de ben geri dönmüşüm. Benden CHP Genel Merkezi'ne karşı ezilmemeyi de isteyebilirsin. Bu da normaldir. Cevabımı veriyorum. Arkadaş çok ve heyecanlı olduğu için"

Kaynak: İHA
Editör: Ulaş Üstündağ - ulasustundag@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN