Sinop Valiliği, Erfelekli Öğrencileri Sinop'u Gezdirdi

Sinop Valiliği tarafından hayata geçirilen "Sinop'umuzu tanıyalım" projesi kapsamında Erfelek ilçesinden gelen öğrenciler, Vali Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan'ın eşliğinde Sinop'u gezdi.

Yayınlanma: 15:01 18-01-2024
Güncellenme: 15:01 18-01-2024
Sinop Valiliği, Erfelekli Öğrencileri Sinop'u Gezdirdi

Sinop Valiliği tarafından hayata geçirilen “Sinop’umuzu tanıyalım” projesi kapsamında ilçelerden gelen öğrencilere Sinop Merkezde tarihi ve turistik mekanları gezmeye devam ediyor. Proje kapsamında son olarak Erfelek ilçesinden gelen öğrenciler ile öğretmenlerini Valilik önünde Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan karşıladı.

Valilik makamında öğrencilerle bir süe sohbet eden Vali Özarslan daha sonra kenti gezmek için gelen öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından ise öğrenciler rehber eşliğinde Arkeoloji Müzesi, Alaaddin Camii, Pervane Medresesi, İskele Meydanı, Dr. Rıza Nur Halk Kütüphanesi, Seyyid Bilal Camii ve Türbesi, Şahin Tepesi, Akliman, Hamsilos gibi tarihi ve turistik yerleri gezme imkanı buldu. 

Gezinin ardından ise öğrenciler Özel İdare Sosyal Tesislerinde Vali Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız ve eşi Fatmanur Yıldız ile İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebecinin de katılımı ile öğle yemeğini yedi.Sinop Valiliği öncülüğünde hayata geçirlen 'Sinop'umuzu tanıyalım' projesi ile kültürel birlikteliğe katkı sağlamak, 'Biz' duygusunu güçlendirmek, çocukların coğrafyamızla 'dost' olmaları hedefleniyor.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN