Sinop'a İlk Sosyal Bilimler Lisesi Açılıyor!

Sinop'un ilk sosyal bilimler lisesi olma özelliğini taşıyan Yusuf Kemal Tengirşenk Sosyal Bilimler Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayı ile açıldı.

Yayınlanma: 16:03 01-03-2024
Güncellenme: 16:03 01-03-2024
Sinop'a İlk Sosyal Bilimler Lisesi Açılıyor!

Sinop Osmaniye Mahallesinde yapımı tamamlanan 24 derslikli ve 173 öğrenci kapasiteli pansiyonu bulunan binanın, Milli Eğitim Bakanlığınca Sosyal Bilimler Lisesi olarak açılması kararlaştırıldı.

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in yoğun girişimleriyle açılan ve Sinop’ta ilk olma özelliği taşıyan Sosyal Bilimler Lisesi “Yusuf Kemal Tengirşenk adıyla yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere kapılarını açacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Milletvekili Maviş, Sinop’umuza ilk Sosyal Bilimler Lisesini kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerine kapılarını açacak olan sosyal bilimler lisemiz, milli mücadelemizin kahramanlarından Yusuf Kemal Tengirşenk’in adını taşıyacak. Ayrıca 173 öğrenci kapasiteli pansiyonumuz da sosyal bilimler lisesi öğrencilerimize hizmet verecek. Şehrimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Destekler için Milli Eğitim Bakanımız sayın Yusuf Tekin’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN