Sakarya'da zincirleme trafik kazası

Sakarya'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 10:12 28-12-2023
Güncellenme: 10:12 28-12-2023
Sakarya'da zincirleme trafik kazası

Sakarya'da meydana gelen kazada otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir TIR'ın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle birbirine girdi.Kazada 10 kişi öldü, 8'i ağır 59 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu. 

SAĞLIK BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazayla ilgili yaptığı açıklamada "Bu sabah 04.36'da Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu Tekeler Mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 8'i ağır 59 kişi ise yaralanmıştır. Yaralılar 30 ambulans ile hastanelere nakledilmiştir." ifadelerini kullandı.Ekiplerin, yoğun sisin etkili olduğu bölgede araçları yoldan kaldırma çalışmaları devam ediyor. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Tunç yaptığı açıklamada "Sakarya'daki kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup 1 Cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN