Abone Ol

Rıza Çalımbay'dan Şok Açıklamalar: Konyaspor'daki Yönetim Krizini Anlattı

Konyaspor eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, 103 günlük görev süresinde 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldıktan sonra yönetim tarafından gönderildiğini açıkladı. 

Yayınlanma: 14:08 06-08-2023
Güncellenme: 14:08 06-08-2023
Rıza Çalımbay'dan Şok Açıklamalar: Konyaspor'daki Yönetim Krizini Anlattı

Konyaspor’un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, verdiği bir röportajda yeşil-beyazlı ekipdeki dönemine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2018-2019 sezonunun 12. haftasında Ankaragücü karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından takımdan gönderilen Rıza Çalımbay, bazı eski Konayspor yöneticileri tarafından gönderildiğini açıkladı.

60 yaşındaki deneyimli teknik adam konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Konyaspor’da yönetime birkaç tane adam almamız lazım, radikal kararlar alıp güzel şeyler yapmamız lazım dedim. Sonra başkan beni aradı ayrılmak istediklerini söyledi. Konyaspor’da ‘Şehir Uyuşmazlığı Var’ diyerek ayrılmak istediklerini söylediler. Başkan Allah’ını seversen ben belediye başkanı mıyım?” İfadelerini kullandı.

103 günlük Konyaspor görevi süresince 14 maça çıkan başarılı çalıştırıcı, 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 1.43 puan ortalaması yakaladı.

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN