Abone Ol

PSG - Nice: Devler Çeyrek Finalde Karşı Karşıya!

Paris Saint-Germain ve Nice, Fransa Kupası çeyrek finalinde heyecan verici bir mücadelede buluşuyor.

Yayınlanma: 14:03 13-03-2024
Güncellenme: 14:03 13-03-2024
PSG - Nice: Devler Çeyrek Finalde Karşı Karşıya!

Fransa Kupası’nda çeyrek finalde Paris Saint - Germain ve Nice karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Bu sezon hem ligi hem de Fransa Kupası’nı müzesine götürmek isteyen PSG, taraftarı önünde rakibini mağlup etmeyi hedefliyor. PSG’nin rakibi Nice ise ligde üst üste aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekti. Francesco Farioli’nin öğrencileri oynadığı son 5 karşılaşmada 4 kez mağlup oldu. Peki PSG - Nice maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, PSG - Nice karşılaşmasına ilişkin son bilgiler…

PSG - NİCE MAÇI NE ZAMAN?

Fransa Kupası son 16 turunda Paris Saint - Germain - Nice ile karşı karşıya geliyor. Mücadele 13 Mart Çarşamba günü saat 23.10’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PSG SON DURUM

Paris Saint - Germain ligde oynadığı son 3 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrıldı. Topladığı 56 puanla lider olan PSG, Fransa Kupası’nda ise yarı finale kalma mücadelesi veriyor. PSG bu sezon oynadığı lig karşılaşmalarında 56 gol atarken kalesinde ise 21 gol gördü.

NİCE SON DURUM

Sezonunun iddialı takımlarından Nice, beklenen performansın çok uzağında kaldı. Özellikel ligde sadece 11 galibiyet alabilen Farioli’nin çalıştırdığı Nice topladığı 40 puanla 6. sırada yer alıyor.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN