Paris’teki Türk restoranı Beefcut Steakhouse dünya yıldızlarını ağırlıyor

Fransa'nın başkenti Paris’te hizmet veren ve Türk imzası taşıyan Beefcut Steakhouse büyümeye devam ediyor.

Yayınlanma: 12:07 26-07-2022
Güncellenme: 12:07 26-07-2022
Paris’teki Türk restoranı Beefcut Steakhouse dünya yıldızlarını ağırlıyor

Türk işletmeci Mustafa Başer imzası taşıyan restoran dünyaca ünlü isimlerin de uğrak noktası haline geldi. Paris'in en çok tercih edilen 3 mekânından biri olduklarını söyleyen Başer, “Paris'in en gözde mekanlarından biri olmayı başardık. Aslında bu bir anlamda da emeklerimizin karşılığı. Bu noktaya gelebilmek için çok çalıştık. Beefcut'ın başarısı bir başka açıdan da 32 yıllık tecrübenin ve birikimin yansıması var. Amacımız başarıyı başka noktalara da taşıyarak daha fazla insana hizmet vermek. Bunun için iki yeni şube açmayı planlıyoruz” dedi.

İşletme hakkında bilgi vererek hedeflerini anlatan Türk iş insanı Mustafa Başer; "Başta ünlü isimler olmak üzere geniş bir kitleye hitap etmemizin nedeni bence bizim işletmecilik anlayışımız. Bizim anlayışımızda ve restoranımıza gelenlere yaklaşımımızda müşteri kavramına yer yok. Herkesi misafir olarak görüyoruz. Bu anlayışı tüm personelimiz ve çalışma arkadaşlarımızla prensip haline getirdik. Beefcut'a gelen herkesi, evimize misafir gelmiş gibi ağırlıyoruz. Bu da biz tercih edenlerin rahat etmesini sağlıyor. Böylelikle lezzetli bir yemeğin yanı sıra konforlu bir ortam da sunmuş oluyoruz” diye konuştu.

ETLER ÖZENLE SEÇİLİP, MARİNE EDİLİYOR

Türk mutfağının lezzetine hakim olmanın kendilerine avantaj sağladığını aktaran Başer,  "Bizi tercih etmelerinin bir diğer nedeni de elbette lezzet. Türk mutfağının lezzetlerine hâkim olmak bizi avantajlı kılıyor. Etlerimiz özenle seçiliyor ve özel yöntemlerle marine ediliyor. Sonuç olarak ortaya ayrıcalıklı bir lezzet çıkıyor. Beefcut Steakhouse olarak başarılı bir grafik yakaladık. Bu başarıyı büyüterek devam etmek istiyoruz. Bu çerçevede amacımız başarıyı başka noktalara da taşıyarak daha fazla insana hizmet vermek. Bunun için iki yeni şube açmayı planlıyoruz. Bu şubelerden birinin Amerika'da diğerinin ise Dubai’de olmasını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Kaynak: DHA
Etiketler:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN