Öğretmen Ve Öğrencilerin Gözünden Yansımalar

İzmir-Konak Çınarlı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo Televizyon bölümü öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı "Yansımalar" konulu fotoğraf sergisi davetlilerin beğenisine sunuldu.

Yayınlanma: 15:05 30-05-2022
Güncellenme: 14:06 27-06-2022
Öğretmen Ve Öğrencilerin Gözünden Yansımalar

İzmir-Konak Çınarlı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirilen sergide, bölüm öğretmenlerinden Filiz Kumlu sergiyi tanıtarak açıklamalarda bulundu. Yapılan konuşmada;

"Çok Değerli Şube Müdürlerim, Nilay Gökdeniz, Filiz Türkmenoğlu, sevgili Okul Müdürümüz Bilgehan hocam ve çok değerli idareci arkadaşlar, sevgili öğretmen arkadaşlarım, sevgili dostlar ve sevgili öğrenciler, hepiniz sergimize hoş geldiniz. Bizler bu sergiyi açarken her zaman olduğu gibi anıları değil anları yakalamak size yansıtmak istedik.Bunlar bizlerin ve öğrencilerimizin gözünden olan anlardı. Ama bir söz vardır ki; "Fotoğraf çekenin değil bakanındır" derler. Bakalım bu çektiğimiz fotoğraflar sizlerin gözünde,sizlerin aklında beyninde nasıl bir yer edecek. Bizler kendi gözümüzden görmüş olduğumuz fotoğrafları sizin bakış açınıza sunuyoruz. bizim ruhumuzun yansımaları sizde nasıl bir yer bulacak. Çünkü fotoğrafta ne gördüğünüz kim olduğunuzdur. Bakalım bizim gördüğümüzü sizlerde duyuyormusunuz? "

Öğretmen Filiz Kumlu konuşmasına Şube Müdürleri Nilay Gökdeniz Filiz Türkmenoğlu, Okul Müdürü Bilgehan Kurtcebe, idare'den Belma Taner'e, Erdal Biçerli'ye, Ege Üniversitesi Öğretmenlerinden Doç.Dr. Aleaddin Kanlıoğlu'na, Edebiyat ve Müzik Öğretmenlerinin sergideki katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak bitirdi.

Öğrencilerden İrem Bozkurt'un çekmiş oldugu "zaman ve mekan" konulu "o an" fotoğrafı serginin dikkat çeken eserlerinden biri oldu.

Sergiye Sinema Televizyoncular Meslek Birliğinden Başkan  Muammer Sarıkaya , Başkan Yardımcısı Müjde Kaynar ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

 

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN