"O Ses Türkiye Yılbaşı: Ceren Karakoç'a Yapılan Ricayla Geceye Damga!

TV8'in geleneksel hale gelen ve her yıl büyük ilgiyle beklenen O Ses Türkiye Yılbaşı özel programının çekimleri dün gerçekleşti.

Yayınlanma: 14:12 29-12-2023
Güncellenme: 14:12 29-12-2023
"O Ses Türkiye Yılbaşı: Ceren Karakoç'a Yapılan Ricayla Geceye Damga!

TV8 ekranlarında yılbaşı gecesi için özel hazırlanan O Ses Türkiye Yılbaşı'nın çekimleri dün gerçekleşti. Kızılcık Şerbeti oyuncularından Ceren Karakoç'un da yer aldığı programda izleyicilerden birinin 'Umut'tan ayrıl' diye seslenmesi programa damga vurdu.

Artık her sene gelenek haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı programı bu sene yine yayınlanıyor. Programın çekimleri ise dün gerçekleşti.Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş, Meryem Uzerli, Murat Boz'un jüri koltuğuna oturduğu ve Beyaz'ın sunucu olduğu gecede pek çok ünlü isim şarkılar söylerken, bunlardan biri de Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç oldu.

Dizide yargı dağıtmasıyla bilinen Nursema karakterini enfes bir performansla canlandıran Ceren Karakoç dün akşam şarkı söylemek için sahneye çıktığında ise bir Kızılcık Şerbeti fanıyla karşılaştı.Seyircinin Karakoç'a 'Abla Umut'tan ayrıl' dediği anlar kayıt altına alınırken, Karakoç bu sözlere gülümseyerek yanıt verdi.

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN