Abone Ol

Neymar'dan özel hayatı hakkında şok edici itiraflar

Bir gazeteci, Neymar'ın kız arkadaşını hamileliği sürecinde birkaç kez aldattığını iddia etmişti. Neymar, sosyal medya hesabından yaptığı itirafla bu iddiaları doğruladı. 

Yayınlanma: 10:06 23-06-2023
Güncellenme: 10:06 23-06-2023
Neymar'dan özel hayatı hakkında şok edici itiraflar

Bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlıklarla pek fazla süre alamayan PSG'nin yıldız futbolcusu Neymar, sosyal medyadan özel hayatı hakkında paylaştığı açıklama dikkat çekti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fransa Ligi'nde 20 maça çıkan Brezilyalı yıldız oyuncu 13 gol atarken 11 asist yapma başarısı gösterdi. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 6 maçta görev alan Neymar, 2 gol atarken 3 asist yapma başarısı gösterdi. Neymar, bu karşılaşmalarda ise 4 sarı kart gördü. Neymar, Fransa Kupası'nda ise 1 maçta görev aldı. 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu 2 gol atarken asist katkısı veremedi.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE SONA ERECEK

Güncel değeri 70 milyon Euro olan yıldız oyuncunun sözleşmesi PSG ile 2025 yılında sona erecek.

ALDATTIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Brezilyalı bir gazeteci, Neymar'ın kız arkadaşını hamileliği süresince birkaç kez aldattığını öne sürmüştü.

Neymar sosyal medya hesabından konuya ilişkin itirafta bulundu ve kullandığı sözler gündeme damga vurdu.

İşte Neymar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama:

"Bru, bunu ikimiz ve ailemiz için yapıyorum. Sana bizim hayatımızda ihtiyacım var. Tüm bunlara ne kadar maruz kaldığını, bunlardan dolayı ne kadar acı çektiğini ve yanımda olmayı ne kadar istediğini gördüm. Ben senin yanındayım. Bir hata yaptım. Saha ve saha dışında hatalar yaptığımı her gün söyleyebilirim. Ancak özel hayatımdaki hatalarımı evde, ailem ve arkadaşlarımla baş başa kaldığımda çözerim..."

"Yaşananlar, hayatımdaki en özel insanlardan birine ulaştı. Yanımda görmeyi hayal ettiğim kadın, çocuğumun annesi ve onun ailesine ulaştı. Hatalarım ve gereksiz sözler için zaten özür diledim ancak bunu alenen de yapmak zorunda hissediyorum. Özel bir mesele aleni hale geldiyse özür de aleni olmalıdır.

Kendimi sensiz hayal edemiyorum. Birlikte olacak mıyız bilmiyorum ama bugün denemek istediğimden sen eminsin. Bebeğimize olan sevgimiz kazanacak ve bizi sevgimiz güçlendirecek. Her zaman biz, seni seviyorum."

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN