Muğla'da Bir Doktor Hakkında Cinsel İstismar İddiası: Tutuklandı!

Doktor U.S. (31) tarafından cinsel istismara uğradığı öne sürülen 17 yaşındaki E.Ç.'nin anlattıkları mide bulandırdı. Menteşe'de gerçekleşen olayın ardından E.Ç. korkusundan bir süre şikayetçi olamadı

Yayınlanma: 13:08 06-08-2023
Güncellenme: 13:08 06-08-2023
Muğla'da Bir Doktor Hakkında Cinsel İstismar İddiası: Tutuklandı!

Sözde muayene ettiği kıza cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen U. S. tutuklandı. E. Ç., ifadesinde U. S.'nin göğsüne ve cinsel bölgesinde eldivensiz olarak dokunduğundan söz etti.

Menteşe'de oturan E.Ç., 4 Ağustos'ta Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. U. S.'nin kendisini muayene ettiği sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polise şikayetçi oldu.

KORKUSUNDAN ŞİKAYETÇİ OLAMAMIŞ

E.S., ifadesinde, olayın 5 Temmuz'da yaşandığını, korktuğu için bir süre şikayetçi olmadığını belirterek şunları söyledi:

"RAHATSIZ EDİCİ ŞEKİLDE SORULAR SORDU"

"Halsizlik ve nefes darlığı şikayetiyle Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıklar Bölümü'ne gittim. Muayene odasında doktor, eldivensiz şekilde göğsüme dokundu. İç çamaşırımı çıkarmamı istedi. Tepkisiz kalıp, çıkarmayınca kendisi çıkardı. Rahatsız edici şekilde sorular sordu. 'Muayene edeceğim' diyerek cinsel bölgeme eldivensiz şekilde dokundu."

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN