Abone Ol

Michy Batshuayi ve Mert Hakan Yandaş'tan Zafer Açıklamaları

Zimbru Stadı'ndaki maçın ardından Fenerbahçe'de forma giyen Belçikalı forvet Michy Batshuayi ve orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu

Yayınlanma: 11:08 02-08-2023
Güncellenme: 11:08 02-08-2023
Michy Batshuayi ve Mert Hakan Yandaş'tan Zafer Açıklamaları

Zimbru Stadı'ndaki maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Belçikalı forvet Michy Batshuayi, hem ofansif hem defansif anlamda iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve iyi bir sonuç aldıklarını söyledi.

Batshuayi, 2 gol atması ve galibiyete ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Mutluyuz ama maçlar bizi bekliyor, en iyi şekilde hazırlanmamız gerekir. Bir forvet oyuncusunun sürekli sabırlı olması gerekiyor veya imkan bulduğunda neticelendirmesi, gol atması gerekiyor. Saha içinde sürekli hazır olmanız gerekiyor. Açıkçası üçüncü golü de atmak isterdim ama başaramadım.

Burada en önemli şey galip gelmek. Bizim için mutluluk verici. Bu galibiyet ülke puanı açısından da çok önemli. Sıralamada daha önde olmak için hem Fenerbahçe açısından hem ülke açısından pozitif bir akşam oldu."

Mert Hakan Yandaş: "Hak ettiğimizi turlar değil bu turlar"

Başarılı bir oyun sergileyen Mert Hakan Yandaş da "Güzel hayallerimiz var. Neden olmasın? Hayal kuruyoruz." diye konuştu.

Türkiye'yi UEFA ülkeler sıralamasında daha yukarı çıkarmayı da hedeflediklerini vurgulayan başarılı futbolcu, "Çünkü hak ettiğimizi turlar değil bu turlar. İlk maçta 5-0 kazanmıştık. Ama rakibe ciddiyeti, saygıyı konuştuk içeride. İlk yarı biraz oyunu açamadık, hareketsiz kaldık ama ikinci yarı daha iştahlı oynayarak skor aldık. Her şey için çok erken. Çok güzel bir maç oldu. Rakibimizi de tebrik ediyoruz.

Ligimiz daha sert, daha zor bir lig. Bunun bilincindeyiz. Daha katedeceğimiz çok yol var. İnşallah bu sezon daha güzel işler yaparak beklediğimiz şampiyonluğu alacağız." dedi.

Fenerbahçe'de bu sezon 4. yılını geçireceğine dikkati çeken Mert Hakan Yandaş, İsmail Kartal ile daha önce de çalıştığını belirterek, "Benim burada oynamak istediğim oyun Sivas'ta oynadığım oyuna benzer. Rakip sahada oynamak...En sevdiğim şey özgür oynamak. Hocamız saha içinde özgürlüğü devrediyor.

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum, takıma katkı vermeye çalışıyorum oynasam da oynamasam da. İsmail Kartal hocamın oyununu çok sevdiğim için daha iştahlı oynuyorum. İnşallah camiamız adına güzel olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN