Maltepe'de sitenin kapalı otoparkından otomobili böyle çaldı 

MALTEPE'de coğrafya öğretmeni Duygu Şahin Sert'in otomobili, kaldığı sitenin kapalı otoparkından çalındı.

Yayınlanma: 12:12 16-12-2022
Güncellenme: 12:12 16-12-2022
Maltepe'de sitenin kapalı otoparkından otomobili böyle çaldı 

Hırsızlık anları güvenlik kamersına yansırken, Sert, "Bu kadar güvenlik görevlisi olan bir sitede böyle bir açığın olması açıkçası bizi çok üzdü. En kısa sürede aracımın bulunmasını istiyorum" dedi. 
Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde sitenin kapalı otoparkına giren bir şüpheli, coğrafya öğretmeni Duygu Şahin Sert’in otomobilini çaldı. Sert, aracının yerinde olmadığını görünce, çalındığından şüphelenerek sitenin güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Aracının çalındığını gören Sert, durumu polis ekiplerine bildirdi. Maltepe Asayiş Büro Amirliği ve Olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı. Polis otomobili çalan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.  

 

BÖYLE GÜVENLİKLİ BİR SİTEDE ARAÇIM ÇALINDI 
Aracı çalınan Duygu Şahin Sert, "Akşam 21.30'da evime geldim. Aracımı otoparka pakettim. Yaklaşık 1 saat sonra çıkmam gerekti. Aşağıya otoparka indiğimde aracımı yerinde göremedim. Hemen güvenlik ile görüştüm. Güvenliğe aracımın çalındığını, güvenlik kameralarına bakmasını söyledim. Aynı zamanda polise haber verdim. Polis geldi, incelemeler yaptı. Gerekli yerlere suç duyurusunda bulunduk. Güvenlik kamera görüntülerinde bir kişinin elini, kolunu sallayarak ve kendini kamufle ederek rahatça hareket ederek sitenin içerisine girdiğini gördük. Yine aynı şekilde araç ile çıktığını gördük. 13 katlı güvenlikli bir binada oturuyoruz. 3 tane bina var burada. Bu kadar güvenlik görevlisi olan bir sitede böyle bir açığın olması açıkçası bizi çok üzdü. En kısa sürede aracımın bulunmasını istiyorum" dedi. 

Kaynak: DHA
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN