Leyla Bilginel’in Zorlu Çocukluk Hikayesi

Haber Bahane” programının konuğu olan Leyla Bilginel, hayatının zorlu bir çocukluk dönemi geçirdiğini anlattı. 

Yayınlanma: 12:03 14-03-2024
Güncellenme: 12:03 14-03-2024
Leyla Bilginel’in Zorlu Çocukluk Hikayesi

'Haber Bahane' programına konuk olan Leyla Bilginel, hayatını anlatırken zor bir çocukluk geçirdiğini söyledi.

"ANNEMİ, BABAM DÖVMEZSE AMCALARIM VE DEDEM DÖVERDİ"

Babası tarafından şiddete uğradığını söyleyen Bilginel, "Babam alkolikti, annemi döverdi. Babam dövmezse amcalarım ve dedem annemi döverdi. Bütün gelinlere böyleydi. Ben 5 yaşındayken de babam bizi 'Sizin diliniz çok uzadı, ben onu kesmez miyim?' diyerek bıçakla kovaladı. Babam sevgisiz büyümüş biri. Alkol aldığında başka, almadığında bambaşka biriydi" ifadelerini kullandı.

"12 YAŞINDAYKEN 13 GÜN HİÇBİR ŞEY YEMEDİM"

Lisede okuyabilmek için 13 gün açlık grevi yaparak babasını ikna ettiğini anlatan Bilginel, sözlerine şöyle devam etti:

"Babam kitaplarımı yırtar ben de sabah onları birleştirir okumaya devam ederdim. Öğretmenlerim sayesinde ortaokulu bitirdim. Liseye geçtiğimde okutmadılar ve görücüler gelmeye başladı. 12 yaşındayken 13 gün boyunca hiçbir şey yiyip içmedim. Ölmek üzereyken beni hastaneye kaldırdılar. Doktor yaşadıklarımı duyunca yardım etmek istedi, beni kucağına alıp babama teslim ederken 'alın bunu gömün, yaşamaz' dedi. Babam beni aldı ama annem feryat ediyordu. Babamın kalbinin titremesini duydum. Babam, ailesine karşı gelemediği için bana böyle davranıyordu. Babam eve geldiğimizde okumamı kabul etti ama 'Benim yüzümü öne eğerseniz ikinizin de kafasını tıraş eder tımarhaneye atarım' dedi."

"7 YAŞINDAYKEN TACİZE UĞRADIM"

Bilginel küçük yaşta tacize uğradığını da söyledi:

"Bir bakkalımız vardı, Mehmet Amca. 7 yaşındaydım. Bana 'İstediğin şeyler tezgahta, oradan al' dedi. Arkamdan geçerken beni taciz etti. Çok korktum ve kaçtım. Korktuğum için anneme söyleyemedim, babam duysa katil olurdu. Daha sonra o dükkana hiç yalnız girmedim, kendimce böyle bir çözüm bulmuştum."

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN