Kylie Jenner Estetik İddialarına Cevap Verdi!

Kylie Jenner, estetik konusunda yapılan iddialara yanıt verdi. Jenner, yüzünü tamamen değiştirmediğini, yalnızca dolgu yaptırdığını belirtti. Göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti. 

Yayınlanma: 15:07 30-07-2023
Güncellenme: 15:07 30-07-2023
Kylie Jenner Estetik İddialarına Cevap Verdi!

"YALNIZCA DOLGU YAPTIRDIM"

Ünlü realite şov yıldızı ve girişimci Kylie Jenner, hakkında çıkan estetik iddiaları üzerine konuştu.

The Kardashians adlı realite şovda toplum baskısı üzerine konuşan Jenner "Her zaman odadaki en özgüvenli çocuk olduğumu hatırlıyorum. Kendimi hep sevdim, hala da seviyorum. Çok özgüvensiz bir çocuk olduğuma ve yüzümü tamamen değiştirdiğime dair büyük bir yanılsama var. Yalnızca dolgu yaptırdım" demişti.

KIZI DOĞMADAN BİR YIL ÖNCE

Jenner, 2017 yılında 19 yaşındayken göğüs büyütme ameliyatı olduğunu  itiraf etti. Yıldız, şimdilerde 5 yaşında olan kızı Stormi doğmadan bir yıl önce bu ameliyatı olduğunu söyledi.

"ÇOCUK SAHİBİ OLACAĞIMI BİLMİYORUM"

Stormi doğmadan göğüslerini büyüttüğünü söyleyen yıldız "20 yaşında çocuk sahibi olacağımı bilmiyordum. Hala iyileşme sürecindeydim" dedi.

"KEŞKE HİÇ YAPTIRMASAYDIM"

"Güzel göğüslerim vardı. Mükemmel boyuttaydılar. Keşke hiç yaptırmasaydım. Göğüslerini büyütmeyi düşünenlere tavsiyem en azından çocuk sahibi olana kadar bekleyin" diyen Jenner, eğer kendi çocuğu aynı ameliyatı bir gün olmak istediğini söylese kalbinin kırılacağını söyledi.

Realite şov yıldızı, "Stormi tam anlamıyla mükemmel bir çocuk ve ben de ona iyi örnek olmak, iyi bir anne olmak istiyorum. Keşke onun yaşına dönebilseydim. O zaman her şeyi farklı yapar ve bedenimdeki hiçbir şeyi değiştirmek istemezdim" ifadelerini kullandı.

YILLARCA REDDETMİŞTİ

Yıldız 2015 yılında 18 yaşındayken, göğüslerini büyüttüğüne dair ortaya atılan iddiaları her seferinde yalanlamıştı. Jenner yaş aldıkça kilo aldığını ve göğüslerinin büyüdüğünü söylemişti.

"KENDİMİ HEP SEVDİM"

Öte yandan The Kardashians adlı realite şovda toplum baskısı üzerine konuşan Jenner "Her zaman odadaki en özgüvenli çocuk olduğumu hatırlıyorum. Kendimi hep sevdim, hala da seviyorum. Çok özgüvensiz bir çocuk olduğuma ve yüzümü tamamen değiştirdiğime dair büyük bir yanılsama var. Yalnızca dolgu yaptırdım" demişti.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN