Abone Ol

Kylian Mbappe'nin Geleceği Belirsiz!

PSG, Kylian Mbappe'nin 2024'te sona erecek sözleşmesinin yenilenmemesi nedeniyle Japonya'daki hazırlık kampına dahil edilmedi. 

Yayınlanma: 14:07 22-07-2023
Güncellenme: 14:07 22-07-2023
Kylian Mbappe'nin Geleceği Belirsiz!

Japonya'da hazırlık kampı geçirecek PSG, Kylian Mbappe belirsizliğini bitirmek istiyor.

2024'te sözleşmesi sona erecek oyuncunun yeni sözleşme teklifini kabul etmemesinin ardından Japonya kamp kafilesine dahil edilmediği aktarıldı.

PSG'NİN ENDİŞELERİ VAR

Paris Saint-Germain'in Fransız yıldızın Real Madrid'le ön anlaşma yapmasından endişe ediyor.

Takımın kaptanı olan Mbappe, Japonya'daki sezon öncesi tur için Paris kadrosunda yer almayacak. Kardeşi Ethan Mbappe ise kadroda yer alacak.

"BEDAVAYA KAYBETMEK İSTEMİYORUZ"

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, "Benim pozisyonum çok net. Bunu her seferinde tekrarlamak istemiyorum; Kylian kalmak istiyorsa, biz de kalmasını istiyoruz. Ancak yeni bir sözleşme imzalamak zorunda. Dünyanın en iyi oyuncusunu bedavaya kaybetmek istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

SATILIK LİSTESİNE KOYULDU

Mbappe'nin henüz yeni sözleşme imzalamaya yanaşmamasının ardından PSG'nin yıldız oyuncuyu satılık listesine koyduğu kaydedildi.

Öte yandan Foot Mercato'nun haberine göre, Suudi hükümetinin Kylian Mbappe'yi Arabistan'a getirme sürecini başlattığı kaydedildi. Fransız yıldızı Al-Hilal takımına transfer etmeye çalıştıkları öne sürüldü.

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN