Abone Ol

Kütüphane Haftası Malkara'da Kutlandı

27 Mart – 2 Nisan arası kutlanan Kütüphane Haftası sebebiyle 30 Mart 2023 Perşembe günü saat 11.00’de Malkara İlçe Halk Kütüphanesinde tören düzenlendi.

Yayınlanma: 08:03 31-03-2023
Güncellenme: 08:03 31-03-2023
Kütüphane Haftası Malkara'da Kutlandı

Törende, İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma Komutan Vekili Asb. Kdm. Bçvş. Mustafa Kıranlıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Basri Karakuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, öğretmenler, öğrencileri, basın mensuplar ve kitap okurları yer aldı.

Kütüphane Haftası, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Malkara İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Ramazan Çağrı Acar, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Malkara İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştiren törende, Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel’in yaptığı konuşmanın ardından protokol üyeleri tarafından kütüphanede en çok kitap okuyan öğrencilere ve vatandaşlara teşekkür belgesi takdim edildi.

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve protokol üyeleri gerçekleştirilen törenin ardından kitap okurlarıyla birlikte 15 Temmuz Demokrasi Parkı’na giderek kitap okuyarak farkındalık yaratıldı.

Kaynak: BHA
Etiketler:
Editör: Pelin Demir - pelindemir@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN