Kuşum Aydın'dan Mucize Krem İsyanı

Ekranlardan uzak duran Kuşum Aydın, son dönemde değişimiyle ve zayıflamasıyla gündemde.

Yayınlanma: 10:03 28-03-2024
Güncellenme: 10:03 28-03-2024
Kuşum Aydın'dan Mucize Krem İsyanı

Asıl adı Muharrem Aydın Uğurlular olan Kuşum Aydın, son dönemde değişimiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Artık ekranlarda yer almayan ünlü isim, sosyal medya hesabını ise oldukça aktif kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde 5 ayda 17 kilo verdiğini söyleyen Kuşum Aydın zayıflama sırrını da sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmemişti.

"HAMUR İŞİ VE ŞEKER YOK"

Sık sık değişimiyle gündeme gelen Kuşum Aydın kilo vermesinin sırrını: "Artık hayatımda hamur işi ve şeker yok artık bunlarsız bir hayat. Mide balonu yaptırmadım mide ameliyatı da olmadım. 7-8 kilo kaldı" ifadeleriyle açıklamıştı.

TUZAĞA DÜŞTÜ

Bir dönem yaptırdığı dolgular sonucu yüzünde oluşan deformelerden pişman olup, sahnelere küsen Kuşum Aydın bu defa 'mucize krem' tuzaklarına düştü. Ünlü isim, TikTok hesabından isyan etti.

'AYIP BE'

Aldığı kremden beklediği işlevi göremeyen Kuşum Aydın, sosyal medya hesabında isyan ettiği gönderiyi yayınladı. 'Yok bunu alın mucize bir krem diyenlere söylüyorum. Aldık param bitti biliyor musunuz ayıp' diyen ünlü isim, 'Arada bir doğruyu da söyleyin' diyerek kızdı.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN