Abone Ol

Koray Palaz: Hedefimiz Afjet Afyonspor’un son 3 senedir ulaşamadığı hedeflere ulaşması

 

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Afjet Afyonspor'da teknik direktör Koray Palaz, "Burada dinamik bir ekip oluşturmaya çalıştık.

Yayınlanma: 16:08 12-08-2022
Güncellenme: 16:08 12-08-2022
Koray Palaz: Hedefimiz Afjet Afyonspor’un son 3 senedir ulaşamadığı hedeflere ulaşması

Hedefimiz Afjet Afyonspor'un son 3 senedir ulaşamadığı hedeflere ulaşması" dedi.


TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Afjet Afyonspor, yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam ediyor. İkinci etap kamp çalışmaları için Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ni tercih eden Afjet Afyonspor'da teknik direktör Koray Palaz, açıklamalarda bulundu.
Hazırlıklarının planladıkları gibi devam ettiğini ifade eden Koray Palaz, "19 gün süren ilk etap kampımızı Afyon'da yaptık. Daha sonra 3 günlük aranın ardından buraya geldik. Serkan Çeri burada muhteşem tesisler yapmış. Çok güzel ağırlandık. Sahalar bakımlı ve güzel, saha çok güzel. Burası bin 800 rakımda. Bir tık üstü sıkıntılı olurdu. İdeal bir tesis kurulmuş. Hazırlık aşamasında burada üçüncü günümüz. Her şey planladığımız gibi gidiyor" diye konuştu.


Afjet Afyonspor'u son 3 yıldır ulaşamadığı hedeflere götürmek için çalıştıklarını söyleyen Palaz, "Kamp dönemi iyi geçiyor. Bir sıkıntımız yok. Yavaş yavaş takımımızın oyun mentali ve kültürü de oturmaya başlıyor. Yolun yüzde 70'ini tamamladık, yüzde 30'u kaldı. Afjet Afyonspor 3 senedir Play-Off hattından uzak kalan bir takım. Artık Play-Off mücadelesi vermeli. Camia, güzel bir camia. Güzel bir stadyumumuz var. Taraftarın gücünü arkanda görebileceğin bir camia. Burada dinamik bir ekip oluşturmaya çalıştık. Hedefimiz Afjet Afyonspor'un son 3 senedir ulaşamadığı hedeflere ulaşması" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA
Etiketler:
Editör: Büşra Ustaol - busraustaol@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN