Koray Avcı'dan 2024'e mesaj: Aşkla dolu bir yıl olsun

Ünlü şarkıcı Koray Avcı, önceki gece bir otelde verdiği konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yayınlanma: 14:01 03-01-2024
Güncellenme: 14:01 03-01-2024
Koray Avcı'dan 2024'e mesaj: Aşkla dolu bir yıl olsun

Ünlü şarkıcı Koray Avcı önceki gece bir otelde konser verdi. Yeni yıl mesajı veren şarkıcı, "2023'te çok çalıştık. İnsanın yaşadığı bütün duyguları bu sene tattım. 2024 üstesinden gelebileceğimiz bir yıl olsun. Herkese mutlu, huzurlu ve güzel bir yıl olsun" dedi.

"Dört uğurlu rakamım" diyen 34 yaşındaki Avcı, "Beni bu sene biraz fazla göreceksiniz. Yeni yıl aşk getirsin. Hayal ettiğimiz birçok şeyi çalıştığımız için yapamıyoruz. Albüm yapacağım ama zaman yok. Acele etmeye gerek yok çünkü aktif konser yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"200 DEFA AYNI ŞARKILARI OKUMAK İÇİN YA DELİ YA AŞIK OLMAK LAZIM"

Avcı, "Çok yoğun çalışıyorsunuz. Aşkın eksikliğini hissediyor musunuz?" sorusuna, "Aşksız olmaz. Aşk güzel... Sevebilmek ve özlemek bile büyük bir şey. Ama kalbim boş olabilir mi? 200 defa aynı şarkıları okuyabilmek için ya deli ya da aşık olmak lazım. Ben ikisini de yaşıyorum. İnşallah aşk dolu bir yıl olur. Herkesin sevgi ve paylaşmaya ihtiyacım var" yanıtını verdi.

"BİR YERDEN BİR YERE GİDEMİYORSUN"

Doğa ve deniz tutkunu olan şarkıcı, "İstanbul'a 24 yaşında geldim. Beş yıl yaşadım ama sanki bana 50 sene gibi geldi" dedi ve şöyle devam etti:Kafayı yiyecektim. Bir yerden bir yere gidemiyorsun. Bu sene teknede kaldım. İyi oldu. '20-30 günden fazla kalamazsın" dediler ama 100 günü tamamladım. Bana çok şey kattı. Teknenin her şeyiyle ben ilgileniyorum. Bir kaptanım var iki yıl boyunca eğitim verdi. Zorlandığım zamanlar oluyor ama üstesinden geliyorum.

"SAHNEYE ÇIKMADAN SPOR YAPIYORUM"

Totemini açıklayan Avcı, "Sahneye çıkmadan önce spor yapıyorum. Buraya da fitness salonundan geldim" dedi.

Röportaj sırasında doğum günü olan Koray Avcı'ya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Bu sürpriz karşısında şaşıran şarkıcı, herkese teşekkür etti.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN