Abone Ol

Kırımoğlu, Ukrayna Savunucuları Günü’nü kutladı

Kırım Tatar halkının milli lideri ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Ukrayna Savunucuları Günü’nde yayımladığı mesajda “Ukrayna’ya olan bağlılığınız dünya çapında milyonlarca insanı etkiledi.” ifadelerine yer verdi.

Yayınlanma: 15:10 14-10-2022
Güncellenme: 15:10 14-10-2022
Kırımoğlu, Ukrayna Savunucuları Günü’nü kutladı

Ukrayna’da bugün 14 Ekim Ukrayna Savunucuları Günü kaydediliyor. 14 Ekim; 2014 yılından bu yana dönemin Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko’nun imzaladığı kararla birlikte Ukrayna’nın bağımsızlığının ve toprak bütünlüğünün savunucularının cesaretini ve kahramanlığını onurlandırmak için milli bir gün olarak kutlanıyor. 

Ukrayna Milletvekilli, Kırım Tatar halkının milli lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, yayımladığı bir mesajla Ukrayna Savunucuları Günü’nü kutladı. Kırımoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Savaşın ilk günlerinden bu yana gücünüz, dayanıklılığınız ve Anavatan’a olan bağlılığınız dünya çapında milyonlarca insanı etkiledi. Her gün bizi korudukları için tüm askerlerimize sonsuz teşekkürler! Memleketimizde barışçıl bir yaşam umudu ve düşmana karşı zafere olan inancımız için kahramanlara şan!”

Kaynak: QHA
Etiketler:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN