Kılıçdaroğlu ve Özdağ Görüşmesi

 

Ümit Özdağ (Zafer Partisi Genel Başkanı) ve Kılıçdaroğlu (CHP lideri), CHP Genel Merkezi'nde görüştü. Seçimlerin sonuçları ve Türkiye'nin sorunları hakkında konuştular.

Yayınlanma: 13:06 19-06-2023
Güncellenme: 13:06 19-06-2023
Kılıçdaroğlu ve Özdağ Görüşmesi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmek için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne geldi.

Binaya girmeden önce kısa bir açıklama yapan Özdağ, iade-i ziyaret için geldiklerini söyledi.

İki isim, seçimlerin ardından ilk kez yüz yüze görüştü. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Özdağ açıklamalarda bulundu.

Özdağ, "Sayın Genel Başkan seçim sürecinde Zafer Partisi'ni iki kez ziyaret etmişti. Önemli görüşmeler yapmıştık. Seçim sonrasında değerlendirme fırsatımız olmadı. Değerlendirme yapmak ve iade-i ziyaret yapmak istedik derken Kemal Kılıçdaroğlu ise "Sayın Genel Başkanla güzel görüşmemiz oldu. Türkiye'nin sorunlarını Orta Doğu'yu, dünyadaki gelişmeleri, seçim sonuçlarını, yerel seçimleri birlikte değerlendirdik" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nu desteklemişlerdi

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turundan önce bir araya gelen Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasında 7 maddelik bir protokol imzalanmış, bunun üzerinde Özdağ 2. turda Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı vermişti.

Kaynak:
Editör: İpek Çınar - ipekcinar@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN