Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye Sinan Ateş yanıtı: 'Azmettiricileri teslim edeceksin, bu kan yerde kalmayacak'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada Sinan Ateş suikastı hakkında yaptığı açıklamalarda kendisini hedef alan Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Bir şehit var ortada, bu kan yerde kalmayacak" dedi.

 

Yayınlanma: 14:01 10-01-2023
Güncellenme: 14:01 10-01-2023
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye Sinan Ateş yanıtı: 'Azmettiricileri teslim edeceksin, bu kan yerde kalmayacak'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklama yaptı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesi hakkında "Bak Sayın Kılıçdaroğlu senin sağında solunda konuşlanan teröristlerle Ülkücü Türk gençliğini karıştırma; bu gaflete kapılma. Sen teslim olmuşsun, sen ihanete el sallamış bir kimliksizsin. Azılı katillerin dümen suyuna girmişsin. Kılıçdaroğlu şayet yüreğin varsa buraya gel. Tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka olduğunu görelim" ifadelerini kullanan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, "Sinan Ateş bizim de evladımız. CHP'de Ülkücü arkadaşlarımız da var. CHP şehidin, kardeşimizin hakkını savunacaktır. Bu benim CHP'li ülkücü kardeşlerime karşı sorumluluğumdur. Madem bu kadar bağırıyor çağırıyor... O zaman açık ve net konuşuyorum: Yanında cinayete azmettiricileri barındırıyorsun teslim edeceksin. Bir şehit var ortada bu kan yerde kalmayacak" diye konuştu.

Bahçeli, suikast hakkında; "Cinayetin gölgesi birden bire MHP'ye düşürülmek istendi. Bir iç hesaplaşmanın olduğu devamlı suretle gündemde tutuldu" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:
Editör: Ulaş Üstündağ - ulasustundag@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN