Abone Ol

Kerem Aktürkoğlu kimdir? Kerem Aktürkoğlu ne iş yapıyor?

Kerem Aktürkoğlu kimdir? Kerem Aktürkoğlu ne iş yapıyor? Kerem Aktürkoğlu kaç yaşında? Kerem Aktürkoğlu neden gündemde? İşte detaylar haberimizde...

Yayınlanma: 11:06 20-06-2023
Güncellenme: 11:06 20-06-2023
Kerem Aktürkoğlu kimdir? Kerem Aktürkoğlu ne iş yapıyor?

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?

Muhammed Kerem Aktürkoğlu, 21 Ekim 1998 yılında İzmit Kocaeli’nde doğdu. Sol kanat mevkiinde oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir.

Futbola 2011 yılı sonunda Gölcükspor altyapısına girerek başladı. Burada 2013 yılına kadar kalan Aktürkoğlu daha sonra Hisareynspor'a katılmıştır. 2014 yılı sonunda Medipol Başakşehir altyapısına geçmiş, 2015'te profesyonel sözleşme imzalamıştır.

BB Bodrumspor ve Karacabey Belediye Spor takımlarında top koşturmasının ardından sezon başında TFF 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'a transfer oldu.

24 Erzincanspor formasıyla 34 maça çıkan genç futbolcu 20 gol 1 asist üretti. Galatasaray'a transfer olan Kerem, gösterdiği performans ile milli takıma kadar yükselirken, Dünya Kupası Elemelerinde takıma büyük katkı sağladı.

KEREM AKTÜRKOĞLU NEDEN GÜNDEMDE

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile bir süredir zam görüşmeleri sürüyordu. Takıma ilk transfer edildiğinde yıllık 300 bin lira kazanan Kerem daha sonra zam alarak yıllık 9 milyon lira seviyesine yükselmişti.

Ancak Kerem'in gittikçe yükselen performansı ve Avrupa'dan taliplerinin çıkması, oyuncunun maaşının da yükselmesi zorunluluğunu ortaya çıkardı.

GALATASARAY, KEREM'E ZAM YAPTI

Galatasaray, Kerem'e bir kez daha zam yaptı. 24 yaşındaki oyuncunun yeni maaşı 27 milyon lira olarak belirlendi. Kerem bu ücretle takımda en çok kazanan yerli oyuncu oldu.

Ayrıca bonusların da eklendiği anlaşmaya göre Kerem 15., 25. ve 35 maçlardan sonra 1'er milyon lira, 15 gol atması halinde 2 milyon lira, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi başarılarında da bonus ödemeler kazanacak.

Kerem için transfer tekliflerinin de olduğu biliniyor ancak Galatasaray var olan yerli zorunluluğu nedeniyle yıldız ismi satmaya yanaşmıyor.

 

Kaynak:
Etiketler:
Editör: İpek Çınar - ipekcinar@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN