Kazım Yevimli tarihi grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmadı

CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’de son kez düzenlediği tarihi grup toplantısına katılarak, Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

Yayınlanma: 17:03 07-03-2023
Güncellenme: 17:03 07-03-2023
Kazım Yevimli tarihi grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmadı

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında parti kurmaylarıyla son kez konuştu. Bu tarihi toplantıda Kılıçdaroğlu’nu partilileri yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu haftada grup toplantısına katılım sağlayan ve Kılıçdaroğlu’nu tarihi toplantıda yalnız bırakmayan CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, Kılıçdaroğlu’na çıktığı yolda destek oldu. Yevimli, Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde Türkiye’nin aydınlık bir geleceğe ulaşması için var gücüyle çalışacağını dile getirdi.

BİZE DÜŞEN GENEL BAŞKANIMIZA DESTEK OLMAK
Yevimli, grup toplantısı sonrası, “Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olmak için buradayız. Partimizin değerli mensuplarıyla birlikte Kılıçdaoğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olacağına inancımız tamdır. Bugün burada Genel Başkanımızın gözünde Cumhurbaşkanı olacağı inancını gördük. Bizlere düşen partililer olarak, çıktığı bu yolda Genel Başkanımıza destek olmak. Ülkemizde diğer siyasi partilere oy atan insanlara da dokunup vatandaşlarımızı kurmuş olduğumuz soframıza dahil etmek” dedi.

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN