Kazım Yevimli Menderes’te parti emekçileriyle görüştü

CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, Menderes’te parti emekçileriyle bir araya geldi. Yevimli, “Partimizin Cumhuriyet’in 100. yılında iktidar olması için çalışmayı sürdürüyoruz ” dedi

Yayınlanma: 06:10 06-10-2022
Güncellenme: 06:10 06-10-2022
Kazım Yevimli Menderes’te parti emekçileriyle görüştü

CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Kazım YevimliMenderes’te parti emekçileriyle bir araya geldi. Yevimli, “Partimizin Cumhuriyet’in 100. yılında iktidar olması için çalışmayı sürdürüyoruz ” dedi

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, Menderes ilçesi Tekeli Mahallesi’nde parti emekçileriyle bir araya geldi. Görüşmede; CHP Menderes İlçe Yöneticisi ve Tarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Tekeli Yörükler Derneği Başkanı İbrahim Porsuk, CHP İlçe Delegeleri Ali Yaman ve Salih Kocairi, CHP Menderes İlçe Delegesi ve eski İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Karakaya, Mahalle Temsilcisi Ahmet Ertan ve Mahalle Sorumlusu Mehmet Korkmaz katılım gösterdi. Toplantının tanışma ve kaynaşma açısından önemine vurgu yapan Kazım Yevimli, “Yazın rehavetine kapılmadan çalışmaya ve insanlara dokunmaya devam edeceğiz. Bu buluşma Menderes’teki yol haritamızı belirlemek açısından oldukça önemliydi dedi.

PARTİMİZİN İKTİDARI İÇİN…

Türkiye’nin geleceği için 2023 seçimlerinin önemine dikkat çeken Yevimli, “Bu süreçte önemli olan ben değilim, partim. Mustafa Kemal Atatürk’e bir borcum var. Bu sebeple 2023 yılında, Cumhuriyet’in 100. yılında partimizi iktidara taşımak için çalışıyorum. Bu yolda partimin verdiği her göreve hazırım. Ama makam ve mevki sevdalısı olmadığımı bilhassa belirtmek isterim. Partimiz nereden destek vermemizi isterse oradan destek veririm. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi çok doğru politikalarla, ittifakımızı ve partimizi iktidara taşımak adına önemli hamleler yaptı. Bu yolda çok önemli mesafeler kat etti. Biz de bu mücadeleye İzmir’den katkı sunmanın peşindeyiz” dedi.

ORTAK AKIL VURGUSU

Yazın rehavetine kapılmadan çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü ifade eden Yevimli, sürekli sahada olduğu için diğer aday arkadaşlardan daha önde olduğunu ifade etti. Menderes’teki toplantının önemine dikkat çeken Yevimli, “Menderes’te partimizin emektarlarıyla bir araya gelmek oldukça mutlu etti beni. İlerleyen süreçte Menderes halkıyla daha fazla yan yana gelip, sorunlarını daha fazla dinleyeceğiz. Ortak akılla sorunlara çare aramaya çalışacağız. Partimizin iktidarı için çalışacağız. Menderes halkıyla dirsek temasımız hiç bitmeyecek. Onların hizmetkarı olmayı istiyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak:ilksesgazetesi.com

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN