Kazım Yevimli: Ekrem İmamoğlu’nu örnek alacağım

CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Yevimli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tarım projelerini örnek alarak, Karaburun'da benzer bir başarıya imza atmayı planlıyor.

Yayınlanma: 18:12 02-12-2023
Güncellenme: 18:12 02-12-2023
Kazım Yevimli: Ekrem İmamoğlu’nu örnek alacağım

Karaburun’da saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Yevimli, seçildiği takdirde Türkiye’nin en büyük metropolü İstanbul’da tarımı canlandıran Ekrem İmamoğlu’nu örnek alacağını söyledi.

CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Yevimli, ilçedeki saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yevimli bir medya kuruluşuna verdiği demeçte ilçe tarımını geliştirmek için hazırladığı projede Türkiye’nin en büyük metropolü İstanbul’da tarımı canlandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu örnek aldığını ifade etti. İmamoğlu öncülüğünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 4, 5 yılda 6 binden fazla üretici ile birlikte 15 ilçe, 166 mahalledeki çiftçilere hibe desteği verdiğini, 24 milyon fide ektiğini, kooperatiflere üretim makineleri desteği sağladığını bildiren Yevimli, “Sayın Ekrem İmamoğlu bu projeleri Türkiye’nin en büyük metropolünde hayata geçirdi. Hizmet etmenin en zor olduğu yerlerden birinde. Kendisi tam bir hizmet adamı. Biz de hizmet etmeye talibiz.  Aday gösterilip seçildiğim takdirde onunla birlikte uyumlu çalışmayı hedefliyorum. Kendisinin tekrar seçileceğine eminim. Başarılarının devamını diliyorum. Genç bir aday olarak çıktığım bu yolda kendisini takip etmeye ve örnek alamaya devam edeceğim. Seçildiğim takdirde Karaburun’da tarım devrimi başlatacağım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN