Abone Ol

Karşıyaka Hedefe Erkan Sözeri ile Yaklaşıyor!

Karşıyaka, Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde çıktığı 3 maçta da galip gelerek şampiyonluk hedefine yaklaştı. Tecrübeli teknik adam, taraftarlara sevgileri için teşekkür etti.

Yayınlanma: 14:02 08-02-2024
Güncellenme: 14:02 08-02-2024
Karşıyaka Hedefe Erkan Sözeri ile Yaklaşıyor!

TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezona Teknik Direktör Ersin Aka yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başlayan Karşıyaka’da, istenilen sonuçlar alınamayınca Aka ile yollar ayrılıp takımın başına geçici süreliğine altyapıyla ilgilenen Recep Umut getirildi.

İkinci devreye kadar olan süreçte yeşil-kırmızılı takımı çalıştıran Umut, bu süreçte 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyete imza attı.

Daha sonra lige ara verilmesiyle birlikte takımın başına tecrübeli teknik adam Erkan Sözeri’yi getiren İzmir ekibi, ligde çıktığı 3 maçta da galibiyet alarak şampiyonluk hedefine ilerledi.

Bu sonuçlarla birlikte puanını 35’e yükselten yeşil-kırmızılılar, puan tablosunda ikinci sıraya yerleşerek lider Batman Petrolspor’u takibini sürdürdü.

Sözeri’den taraftara teşekkür

Karşıyaka’nın başında çıktığı iki iç saha maçında taraftarın yoğun ilgisiyle karşı karşıya gelen Erkan Sözeri, kulüp sosyal medya hesapları üzerinden taraftara teşekkür etti.

Takımlarını çok seven ateşli bir taraftar grubuna sahip olduklarını belirten Sözeri, "Tutkulu ve ateşli bir taraftarımız var. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bana ve oyuncularımıza gösterdikleri sevgi için. Onların bu sevgisi neyi ifade ediyor. Siz şampiyon olun biz gerekeni yaparız. Ayrıca beni tribünlerde çağırmaları sevgilerini göstermesi beni daha da mutlu etti. Burada sorumluluğumu biliyorum. Beni çağırmaları sorumluluğumu daha da arttırdı. İnşallah çok çalışıp şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

Yasin Ozan eve döndü

Sezonun ilk yarısında tüm gollerini deplasmanda atarak iç sahada suskun kalan Yasin Ozan açıldı.

İlk yarıda rakip fileleri 7 kez sarsıp takımın en skorer ismi olan 32 yaşındaki gurbetçi santrfor tüm golleri dış sahada kaydedip İzmir’de çıktığı 7 maçta hiç skor üretemedi.

İç sahada 18 Kasım’daki 1954 Kelkit Belediyespor maçında penaltı da kaçıran Yasin, sonraki hafta en önemli rakiplerden Efeler 09 SFK’ya deplasmanda sonradan oyuna girip 2 gol atarak galibiyeti getirdi. 

İkinci yarıya ise bambaşka başlayan tecrübeli golcü Alsancak Stadı’nda oynanan iki maçı da boş geçmedi.

Devrenin ilk haftasında içerde Eynesil Belediyespor’a takımına 2-1’lik galibiyeti getiren golü atan Yasin, geçen hafta 3-0’lık maçta Pazarspor ağlarını da sarstı.

İç sahadaki gol orucunu bozan Yasin Ozan toplamda 9 gole ulaşarak takımın en skoreri olmayı sürdürdü.

Kaynak:
Etiketler:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN