Karaburun’da altyapı güçlendirilecek

CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Yevimli, göreve geldikleri takdirde altyapı seferberliği başlatarak ilçedeki altyapının güçlendirileceğini vurguladı.

Yayınlanma: 11:01 07-01-2024
Güncellenme: 11:01 07-01-2024
Karaburun’da altyapı güçlendirilecek

CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Kazım YevimliKaraburunlu hemşerilerine altyapı konusunda önemli mesajlar verdi. Göreve geldikleri takdirde altyapı seferberliği oluşturacaklarını ifade eden Yevimli, Karaburun’un yollarını baştan aşağı yenileyeceklerini ifade etti. Karaburun’a asfalt yapım şantiyesi kazandırmayı hedeflediklerini belirten Yevimli, altyapı anlamında diğer faaliyetleri de büyük bir titizlikle tamamlayacaklarını bildirdi.

FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Altyapının önemine vurgu yapan Yevimli, “Belediyeciliğin temel faaliyetlerinden bir tanesi ilçedeki altyapı faaliyetlerini güçlendirmektir. Göreve geldiğimiz takdirde ilkin üzerine eğileceğimiz konulardan bir tanesi de altyapı çalışmaları. Karaburun’umuzda altyapımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Özellikle yollarımızı yenilemek istiyoruz. Bu konuda aklımda olan fikirlerden bir tanesi; ilçemizin geleceği açısından önemli bir yere sahip olacak asfalt yapım şantiyesi oluşturmak. Bu şantiye ile kendi asfaltımızı üretip yollarımızı yenileme konusunda ekonomik açıdan avantajlı bir duruma girmek. Fizibilite çalışmalarımız sürüyor. 5 yıl sonra bambaşka bir Karaburun göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN