Abone Ol

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin din görevlileri ile buluştu

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlileri ile bir araya geldi.

Yayınlanma: 20:10 07-10-2022
Güncellenme: 20:10 07-10-2022
Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin din görevlileri ile buluştu

Kâğıthane Belediyesi kaymakamlık iş birliği ile düzenlenen program Nurtepe Sosyal Tesisinde gerçekleşti. Programa, Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin, İlçe Müftüsü Âdem Karadeniz ve din görevlileri katıldı.

“ORTAK PAYDAMIZ HUZUR VE REFAHI SAĞLAMAK”

Kâğıthane İmam Hatip Lisesi’nin 1999 yılı mezunları arasında yer alan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Bildiğiniz üzere ben de bir imam-hatip lisesi mezunuyum. Rabbim bana imamlığı değil de belediye başkanlığını nasip etti. Bence her ikisinin ortak noktası gönül işi olması. Bir din görevlisi nasıl ki görevini gönülden, Allah rızası için yapmalıysa aynı şekilde bu belediye başkanlığı için de geçerli.  Namaz kıldırmak için cemaatinin önüne geçen her hocamız sadece o namazın değil, arkasında saf tutan insanların diğer sıkıntılarını, dertlerini de üstleniyor demektir. Ortak paydamız huzur ve refahı sağlamak, hakkı korumak, hakkı savunmak, Allah'ın rızasını kazanmaktır'' dedi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik eden Öztekin, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle siz kıymetli hocalarımızı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Sizler başta olmak üzere tüm imamlarımızın, müezzinlerimizin, Kur'an kursu hocalarımızın, vaiz ve vaizelerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı gönülden tebrik ediyorum. Bu anlamlı hafta vesilesiyle bizleri bir araya getiren İlçe Müftümüze ve ekibine de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: DHA
Etiketler:
Editör: Onurcan Kurtay - onurcankurtay@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN