Abone Ol

Kadro Dışı Bırakılan Ryan Kent, Fenerbahçe'ye Geri Döndü!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile oynayacağı maç için kamp kadrosunu açıkladı.

Yayınlanma: 09:03 08-03-2024
Güncellenme: 09:03 08-03-2024
Kadro Dışı Bırakılan Ryan Kent, Fenerbahçe'ye Geri Döndü!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerin kamp kadrosu belli olurken, listedeki bir isim dikkatleri çekti.

Fenerbahçe'de Ryan Kent, Süper Lig sezonunun geride kalan kısmı için kadro dışı bırakılmıştı. 2023-2024 sezonunun ikinci yarısı için kulübün takım listesinde 27 yaşındaki oyuncuya yer verilmedi. 

Kent, Rangers ile yollarını ayırdıktan sonra bedelsiz olarak Fenerbahçe'nin yolunu tutmuş, son olarak 11 Şubat'ta oynanan Alanyaspr maçının son 5 dakikasında forma giymişti. Ryan Kent'in UEFA Konferans Ligi karşılaşmasında sahaya çıkma ihtimalinin belirmesi, son olarak top koşturduğu İskoçya'da yankı uyandırdı.Scottish Sun gazetesinde "Dramatik çağrı" ifadesinin kullanıldığı haberin başlığında şu satırlara yer verildi:"Eski Rangers yıldızı, resmi olarak kadrodan çıkarıldıktan dört hafta sonra teknik direktör tarafından dramatik bir şekilde geri çağrılıyor. Acımasız karardan sadece birkaç hafta sonra kadro dışı bırakılmasına sürpriz bir ara vermeye hazırlanıyor."

Kaynak:
Editör: Sena Kaya - senakaya@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN