Abone Ol

İzmir-Midilli Hattında Bayram Boyunca Günübirlik Ek Seferler Düzenliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, deniz turizmini desteklemek amacıyla İzmir-Midilli seferlerini düzenlemekte. Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğun talep oluştu.

Yayınlanma: 12:07 01-07-2023
Güncellenme: 12:07 01-07-2023
İzmir-Midilli Hattında Bayram Boyunca Günübirlik Ek Seferler Düzenliyor

İZDENİZ bünyesinde hizmet veren İhsan Alyanak yolcu gemisiyle Alsancak Limanı'ndan Midilli Limanı'na her cuma Alsancak Limanı'ndan gidiş, her pazar ise Midilli Limanı'ndan dönüş yapılacak şekilde planlanan seferlere, bayram tatili için gelen yoğun talep üzerine düzenleme yapıldı. 9 günlük bayram tatilinin bir bölümünü adada geçirmek isteyen vatandaşlara yönelik, İZDENİZ tarafından İzmir-Midilli hattında bayram boyunca günübirlik ek sefer hazırlandı.

İzmir-Midilli hattında bayram boyunca İZDENİZ tarafından düzenlenen günübirlik seferler, yüzde 80 doluluk oranına ulaşıyor.

PLOMARİ LİMANINA EK SEFER YAPILACAK

Midilli turlarından yeşil pasaportu ve Schengen vizesi olan vatandaşlar yararlanıyor. Gidiş-dönüş bilet ücreti bu yıl 60 euro, tek yön bilet ücreti ise 35 euro olarak belirlendi. Bu yıl, gençlerin eğitim dönemi yorgunluğunu atabilmelerine yardımcı olmak amacıyla 8-18 yaş grubu için yüzde 50 indirim uygulanıyor. 0-7 yaş grubu çocuklar ise ücretsiz seyahat edebiliyor. İZDENİZ'den alınan bilgilere göre 12, 16 ve 19 Temmuz tarihlerinde Midilli'nin Plomari Limanı'na ek sefer yapılacağı öğrenildi.

Kaynak:
Editör: Ebru Aşitan - ebruasitan@ulkedenhaberler.com.tr

Yorum Yazın (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
0 Yorumlar
Bizi Takip Edin

ÇOK OKUNANLAR

GÖZDEN KAÇMASIN